Widok
Może sama p.dr. jest miła i bez zastrzeżeń... ale jej tzw. pomoc i zarazem pani w rejestracji w poradni K jest straszna, wścipska baba która wchodzi w czasie badania! i nic sobie z tego nie robi bez żadnych zastrzeżeń gdy ty siedzisz na fotelu z rozkraczonymi nogami. P. dr. gdy ja upomniałam ze czuje się nieprzyjemnie, olała mnie na prośbę aby zamknąć drzwi ... więcej tam nie pójdę właśnie przez p. rejestratorkę
Znam p.dr Pilarską bardzo dobrze, jestem jej pacjentką od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Zawsze uśmiechnięta i miła, odpowiada na wszystkie pytania. Ja chodzę do niej do przychodni na Żwirki i Wigury, fakt, że trochę trzeba czekać na wizytę ale naprawdę warto. USG robi w przychodni na Abrahama 37, cena 30 zł.
Już tam książeczek nie wydają (na Biskupa Dominika) tylko na Śląskiej.
A ona przyjmuje też "normalnie" w przychodni przy Władka (Żwirki i Wigury chyba). Tam gdzie jest pogotowie. Prywatnie też można tam iść ale wtedy raczej nie ma USG.
Ja byłam u niej na USG ze skierowania w przychodni dziecięcej obok.
Ale jeśli chodzi o samo USG to polecam m.in Doeringa w Gdańsku. Ma super sprzęt i jest dobrym specjalistą. Pilarska też do niego odsyła jak coś jej się nie podoba.
A ona przyjmuje też "normalnie" w przychodni przy Władka (Żwirki i Wigury chyba). Tam gdzie jest pogotowie. Prywatnie też można tam iść ale wtedy raczej nie ma USG.
Ja byłam u niej na USG ze skierowania w przychodni dziecięcej obok.
Ale jeśli chodzi o samo USG to polecam m.in Doeringa w Gdańsku. Ma super sprzęt i jest dobrym specjalistą. Pilarska też do niego odsyła jak coś jej się nie podoba.
Cześć.Ale jaja!Ja chodzę.I wiem,że robi usg,bo idę jutro ;)
Tylko nie w vita ale evi -medzie.Za bardzo jeszcze Gdyni nie znam,ale nie tam przy urzędzie miasta w gabinecie,tylko na przeciwko mniej więcej przystanku skm Wzgórze Maksymiliana.TAm wydają podobno książeczki zdrowia.USG kosztuje 44 zł.Pozdrawiam.
Tylko nie w vita ale evi -medzie.Za bardzo jeszcze Gdyni nie znam,ale nie tam przy urzędzie miasta w gabinecie,tylko na przeciwko mniej więcej przystanku skm Wzgórze Maksymiliana.TAm wydają podobno książeczki zdrowia.USG kosztuje 44 zł.Pozdrawiam.