Widok
dr Fiutowski-gdzie przyjmuje?
A ściślej- czy poza Sopotem ma gdzies jeszcze prywatny gabinet?
Przyszło mi zmieniać lekarza w połowie i potrzebuje dobrego lekarza do ciazy z problemami. W Gdansku, usg na kazdej wizycie w cenie ;) pakiet wymagan ;) I nie zabojcza cena. Wlasnie rezygnuje ze swissmedu, bo 200 zl miesiecznie to lekka przesada...
Przyszło mi zmieniać lekarza w połowie i potrzebuje dobrego lekarza do ciazy z problemami. W Gdansku, usg na kazdej wizycie w cenie ;) pakiet wymagan ;) I nie zabojcza cena. Wlasnie rezygnuje ze swissmedu, bo 200 zl miesiecznie to lekka przesada...
Tulipanna ,ja wiem tylko tyle:DR Fiutowski robi USG w przychodni na ul.Podbielańskiej (obok Krewetki) -nie wiem czy to jest to samo co miała Majaa na mysli(chyba nie) -ale wykonuje tylko USG nie przyjmuje w gabinecie w tym miejscu.Tel.do rejestracji 301 51 68-rejestruja tego samego dnia ,ale trzeba zaznaczyc ,ze do niego chce sie isc- USG wykonywane jest po godz.15-stej-powodzenia :)-Dodam ,ze jest to Spółdzielnia lekarska i wszystko jest odpłatnie-nie na NFZ
na Podbielańskiej to ogólna prywatna spółdzielna lekarska(jest tam i gin,internista,kardiolog,dermatolog-mozna szybko wykonac badania itp.wszystko za kase niestety ) o ile mi wiadomo to tam jest i 3D -nie mam pewnosci czy nagrywaja płyty (gdzies w watkach było pisane na ten temat-) najlepiej zadzwon :)Wiem,ze maja dobry sprzet .W tej chwili chodze tam do dermatologa( ze 4 lata temu wykonywal mi tam USG DR Fiutowski - jest bardzo dokładny)