Widok

dr Fiutowski-gdzie przyjmuje?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A ściślej- czy poza Sopotem ma gdzies jeszcze prywatny gabinet?
Przyszło mi zmieniać lekarza w połowie i potrzebuje dobrego lekarza do ciazy z problemami. W Gdansku, usg na kazdej wizycie w cenie ;) pakiet wymagan ;) I nie zabojcza cena. Wlasnie rezygnuje ze swissmedu, bo 200 zl miesiecznie to lekka przesada...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kobietko z tego co wiem to Fiutowski przyjmuje w środy na pewno od godziny 17.00 do 19.00 w Gdańsku za Madisonem jest taka przychodnia tyle że nie pamiętam jak się nazywa ona jest na ul. Rajskiej więc kogo się nie spytasz to Ci podpowie trafisz na pewno. Życze zdrówka
Dodam jeszcze że to jest prywatnie bez rejestracji kto pierwszy ten lepszy więc radze być przed 17.00 bo ja byłam nawet o 16.00 i już czekałam w niemałej kolejce. Ale lekarz spoko .POlecam
Dziekuje. A masz od niego moze namair komorkowy? Chce to w miare szybko zalatwic ;)

jAROSŁAW fIUTOWSKI gDAŃSK UL. aKSAMITNA 1 TELEFON 555-04-49
TAK MAM NAPISANE NA KARTECZCE Z USG NIE WIEM CZY TO JEGO PRYWATNY NUMER CZY REJESTRACJA, ALE WIESZ CO ON NA 99 PROCENT TEZ W PIATKI PRZYJMUJE.POMYLILY MNI SIE ULICE NIE OD RAJSKIEJ TYLKO TAM OD TYLU ZA MADISONEM IDZIESZ
Dankeszyn :)

Tulipanna ,ja wiem tylko tyle:DR Fiutowski robi USG w przychodni na ul.Podbielańskiej (obok Krewetki) -nie wiem czy to jest to samo co miała Majaa na mysli(chyba nie) -ale wykonuje tylko USG nie przyjmuje w gabinecie w tym miejscu.Tel.do rejestracji 301 51 68-rejestruja tego samego dnia ,ale trzeba zaznaczyc ,ze do niego chce sie isc- USG wykonywane jest po godz.15-stej-powodzenia :)-Dodam ,ze jest to Spółdzielnia lekarska i wszystko jest odpłatnie-nie na NFZ

image
Nono...
Facet przyjmuje w Sopocie (i tam ma najlepiej wyposazony gabinet), na Aksamitnej i na Podbielanskiej...
Kurcze, mieszkam poza Gdanskiem i dojazd do Sopotu bez samochodu troche mnei przeraza :|
A na Podbielanskiej ma do dyspozycji tylko usg 2d?

takie nazwisko - szybko wpada w ucho;)))

image
image
na Podbielańskiej to ogólna prywatna spółdzielna lekarska(jest tam i gin,internista,kardiolog,dermatolog-mozna szybko wykonac badania itp.wszystko za kase niestety ) o ile mi wiadomo to tam jest i 3D -nie mam pewnosci czy nagrywaja płyty (gdzies w watkach było pisane na ten temat-) najlepiej zadzwon :)Wiem,ze maja dobry sprzet .W tej chwili chodze tam do dermatologa( ze 4 lata temu wykonywal mi tam USG DR Fiutowski - jest bardzo dokładny)

image
Dziekuje bardzo :)

:) - I Ty i Twoje dzieciatko trzymajcie sie zdrowiutko

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

do góry