Widok
no i tu się mylisz
zdiagnozował mi cukrzycę ciążową, przetrzymywał w szpitalu, straszył że moje dziecko jest chore, że coś jest nie tak z jego główką
sugerował oczywiście prywatne konsultacje zgadnij u kogo
- dodam, że cukrzycy nigdy nie miałam i dziecko również było zdrowe
przez niego mało nie urodziłam w 32 tyg.
zdiagnozował mi cukrzycę ciążową, przetrzymywał w szpitalu, straszył że moje dziecko jest chore, że coś jest nie tak z jego główką
sugerował oczywiście prywatne konsultacje zgadnij u kogo
- dodam, że cukrzycy nigdy nie miałam i dziecko również było zdrowe
przez niego mało nie urodziłam w 32 tyg.
www.naszekobiece.fora.pl
nika84gd, ten watek jest o Zalewskim i niech sie wypowiadaja jego pacjentkii.Ty do niego nie chodzilas, wiec po co zabierasz glos?
I po co w tym watku wychwalasz Branickiego, a mowiac o Zalewskim
poslugujesz sie tekatami typu- lekarze go nie lubia lub polozne - nie jestes za grosz wiarygodnapiszac takie opinie.
Tak sie zdarzylo,ze bylam pacjentka obydwoch tych lekarzy i Zalewskiego oceniam na 6, a Branickiego na o wiele nizsza ocene...
doceniam,ze Zalewski jest bardzo dobrym ginem od trudnych ciaz,jest delikatny i nie bagatelizuje objawow, jakie zglasza pacjentka
I po co w tym watku wychwalasz Branickiego, a mowiac o Zalewskim
poslugujesz sie tekatami typu- lekarze go nie lubia lub polozne - nie jestes za grosz wiarygodnapiszac takie opinie.
Tak sie zdarzylo,ze bylam pacjentka obydwoch tych lekarzy i Zalewskiego oceniam na 6, a Branickiego na o wiele nizsza ocene...
doceniam,ze Zalewski jest bardzo dobrym ginem od trudnych ciaz,jest delikatny i nie bagatelizuje objawow, jakie zglasza pacjentka
Hm...no ja akurat miałam przyjemność poznać pana doktora Zalewskiego właśnie na patologii ciąży na Zaspie. Jest to cudowny człowiek i lekarz, wykonuje swój zawód z sercem, a przede wszystkim jest bardzo kompetentny. Nie słyszałam też żadnych negatywnych komentarzy na jego temat od innych pacjentek, wręcz przeciwnie. Po porodzie zaczęłam chodzić do niego prywatnie i również nie zauważyłam, aby był nastawiony na jakieś korzyści finansowe. Sa lekarze, którzy naprawdę zdzierają z pacjentek za byle co, u Pana doktora ceny są standartowe. Teksty o proponowaniu kawy pacjentce, to chyba Pani ma przerost mniemania o sobie, to jest po prostu bardzo kulturalny i sympatyczny człowiek z seredcznym podejściem do człowieka.
to ogólne forum, więc powstrzymam się od komentarzy
rodziłam 2 razy na zaspie i za każdym razem słyszałam niezbyt dobre opinie o panu dr.
miałam go również "przyjemność" poznać na patologii ciąży
ale wiem, że jak się jest jego protegowaną, prywatną pacjentka to nie jest taki zły, choć zdarzają się wyjątki
poszperajcie na forach internetowych...
rodziłam 2 razy na zaspie i za każdym razem słyszałam niezbyt dobre opinie o panu dr.
miałam go również "przyjemność" poznać na patologii ciąży
ale wiem, że jak się jest jego protegowaną, prywatną pacjentka to nie jest taki zły, choć zdarzają się wyjątki
poszperajcie na forach internetowych...
www.naszekobiece.fora.pl