Widok
Najgorszy lekarz na jakiego trafiłam.. Byłam przed zabiegiem łyżeczkowania macicy i usuwania martwej ciąży. Ma zero empatii, darł się na mnie o to, ze odwiedzały mnie 3 osoby, przy pustej sali.. Kazał je wyrzucić od razu :)) Na sam zabieg czekałam dodatkowa godzinę, mimo ze miało to być 20 minut, kiedy po godzinie byłam na zabiegowym, spinał się ze miałam narastające krwawienia i bóle brzucha (zapytałam pielęgniarki czy może niedługo będę miała zabieg bo zle się czuje). Takie osoby powinny być zwolnione z wykonywania zawodu. Wstyd
chodziłam ...ale tylko dlatego ze pracował w szpitalu w wejherowie, w sumie żałuje bo i tak wszystkiego dowaidywałam sie u innego lekarza, usg szybkie...płci nie podwał i nie podał bo uwązał że to nie jest istone...badań prawie nie zalecał..witamin brac nie kazał....ogólnie wrażenie na minus...nie pójde juz nigdy do niego
Ja chodzę do Kiełkowskiego,USG robi co wizytę,oczywiscie w tym i te najważniejsze-przezierność karkową i połówkowe,opisy daje do tych dwóch USG a reszte opowiada słownie,raczej nie przykłada się do badań ,przez całą ciąże wymagał badania krwi i moczu tylko dwa razy!
płytki z nagraniem nie dostałam,nawet o to nie pytałam
płytki z nagraniem nie dostałam,nawet o to nie pytałam