Widok

dr Klimaszewski NFZ i prywatnie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy może dziewczyny wiecie ile czeka się na wizytę do dr Roberta Klimaszewskiego na NFZ ? Czy jak chodzi się prywatnie ile jest koszt wizyty i czy długo się czeka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam prywatnie już dwa razy u Dr-a, koszt 120 zł z Usg. Oczywiście miły itd, jednak uczucia mam co do niego mieszane :-) no i zastanawiam się czy nie przejść do niego na NFZ, bo badania w ciąży są bardzo drogie :-) pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja do niego chodzę na NFZ wiem, że do końca roku nie rejestrują w przychodni do dr. Klimaszewskiego. Dr na wszytko daje skierowania i za nic się nie płaci.Ja jestem bardzo zadowolona prowadził moją pierwszą ciąże i teraz też prowadzi chociaż nie było już miejsca Pani w rejestracji była bardzo miła i mnie wcisnęła czekałam tylko tydzień na wizytę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W jakie dni dr Klimaszewski przyjmuje na NFZ?
Ja chodzę prywatnie, koszt wizyty 120 zł. To moja druga ciąża i nie wyobrażam sobie żeby prowadził ją ktoś inny. Na prawdę polecam

W przychodni dr przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki.
poniedzialek sroda piatek w szpitalu kolejowym jak cos sie dzieje zawsze przyjmie tylko trzeba odstac swoje w kolejce:)
Mam bardzo a to bardzo zle doswiadczenia z wixyty u Klimaszewskiego. Poszlam z polecenia, nie bylo dla mnie zadnym "problemem" ze jest facetem. A on w moim odczuciu mnie po prostu zmolestowal na fotelu. Wsadzajac powoli wziernik przysunal do mojej twarzy swoja usmiechnieta oblesnie twarz na ok.40 cm i patrzyl sie na mnie, a jak mowilam ze boli (bylam spieta bo prawie spozniona do pracy), smial sie jeszcze szerzej mowiac ze musi czy cos w tym stylu! Chore to bylo... Nie wskazal parawanu tylko patrzyl z usmiechem oczywiscie jak sie w pospiechu na boku ubieram. Nie spytal sie mnie nawet czy jestem dziewica. Bylam wtedy mloda, dzis pogonilabym takiego dziada. Po wizycie przez kilka dni czulam sie fatalnie - zbrukana, smutna. Dopiero po kilku latach odwazylam sie (raczej okolicznosci zmusily mnie do tego) na wizyte u ginekologa faceta - i tutaj nie dalo sie z jego strony wyczuc zadnej proby wchodzenia w jakies relacje damsko- meskie, podejscie do pacjentki -pelen profesjonalizm. K. mnie skrzywdzil
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
bardzo poważne oskarżenie,
jak to się mówi albo zgłoś sprawę odpowiednim służbą i żądaj ścigania albo nie wypisuj takich opini, które szargają człowiekowi dobre imie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
dokładnie, jestem pacjentką dr i ciężko mi uwierzyć w to co piszesz. Nie wiem jak dr musiałby to zrobić aby Cie badać i jednocześnie mieć twarz przy Twojej? To są poważne oskarżenia, uważaj na to co piszesz.
Ja dr polecam, z resztą już kilka dziewczyn z forum było i są zadowolone.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez doktora polecam, chodziłam do niego na monitoring, wysłał mnie na zbadanie hormonów, przepisał leki i od kwietnia się leczyłam, W lipcu zaszłam w ciąże, a wcześniej rok się starałam i nic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Najlepszy Doktor pod słońcem, nie zamieniłabym na żadnego innego...Miły,kulturalny,profesjonalny,bardzo dokladny, a do tego z poczuciem humoru...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mi powiedział dokładnie to samo :( miałam podobne odczucia

Najlepszy lekarz na świecie nie dam złego słowa powiedzieć , chodzę do niego tyle lat ,jest bezinteresowny i bardzo pomocny. Nigdy nie odmówił kiedy przyprowadziłam nowe pacjentki .Mojej synowej ciążę też uratował . Nie ma już takich lekarzy .Polecam z całego serca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry