Widok

dr Maciej Boćkowski i dr Mielcarek - Swissmed

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy dalej przyjmują w Swissmedzie,bo są na liście lekarzy?I który lepszy do przygotowanie i prowadzenia ciąży :-) ?

Bo dostane z pracy kartę na opiekę medyczną i mam tam Swissmed w ofercie i chciałabym jakiegoś gina poleconego i sprawdzonego przez Was,bo chcielibyśmy nie długo zacząć starania o dzidzie :-)))

No chyba,że polecacie jeszcze kogoś innego,pomóżcie forumki :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mielcarka również nie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam pytanie, czy ktoś aktualnie chodzi do dr Boćkowskiego?
czy czas oczekiwania na wizytę to nadal ok 4 tygodni?

I czy przyjmuje w klif-med w Gdyni? bo nie działa mi stronka, tak jakby juz nie istniała
Pewnie baza nie zaktualizowana.
Ja idę w czwartek na 15 na wizytę ale do niego do Gdyni a nie do Swissmedu
Dziewczynki to czemu w swissmedzie http://www.swissmed.com.pl/godziny-przyjec,77 jest jeszcze dr Maciej Boćkowski jako pracownik skoro już tam nie pracuje???To jest pewne,że już go tam nie ma???
Dzięki Dziewczyny może jeszcze jakieś opinie???A macie może jakiegoś innego gina do polecenia w Swissmedzie lub Polmedzie Gdańsk do prowadzenia ciąży???
Również polecam Boćkowskiego prowadziłam u niego dwie ciąże, to świetny lekarz, znający się na tym co robi a przy tym z ogromnym poczuciem humoru :)
Polecam Boćkowskiego. Już nie pracuje w Swissmedzie tylko http://www.klif-med.pl
ja bardzo polecam dr Boćkowskiego, ale z tego co wiem to od roku już nie przyjmuje w swissmedzie, bo rozpoczął prywatną praktykę, ale najlepiej zadzwoń. przyjmował w gdynii.
mnie prowadzil dr mielcarek ale nie polecam...mily, sympatyczny, ale pod koniec ciazy nie zauwazyl zapalenia pochwy...na drugi dzien na izpie przyjec lekarka mnei zapytala czy moj dr prowadzacy tego nei zauwazyl i nie podjal leczenia, bo to zapalenie od kilku dni juz bylo;/ poprostu wzial kase za zwolnienie i chcial swiety spokoj :] w szpitalu opiekowal sie mna bockowski i stwierdzilam ze to bardzo dobry specjalista, z rezszta na sali lezalam z dziewczyna ktorej prowadzil ciaze takze boćkowskiego polecam!!!
A cyz w swiss pracuja, nie wiem ja chodizlam na orunie prywatnie do mielcarka.
Pozdrawiam i zycze pomyslnego rozwiazania :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry