Widok

dr Maciej Zagierski

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, znacie tego lekarza? moze jakies opinie? z gory dziekuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co pamietam Pan Maciej przyjmował nas kiedyś na SORze w Szpitalu Wojewódzkim. Bylam bardzo zadowolna z jego pomocy. Przyjechaliśmy w nocy z dzieckiem na Sor, wiadomo jak jest gdy sie przyjeżdza a nocy wszyscy są źli i wogóle maja pretensje ,że im się przeszkadza. Dr. Zagierski był miły, potraktował nas poważnie, zbadał bardzo dokładnie Małego, zlecił zrobienie wszystkich badań w tym również usg jamy brzusznej, wysłuchal mnie co ja mam do powiedzenia( coraz mniej lekarzy chce ,żeby matka sie wypowiadał). Podszedł do nas z wielkim zaangażowaniem. Okazało się,iż z Małym wszystko dobrze i że poprostu spanikowałam,że coś sie z dzieckiem dzieje: Pan MAciej podsumował to tak: "Lepiej spanikowac o jeden raz za dużo, niż za mało,zwłaszcza jeśli chodzi o takie małe dzieci" :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktoś był u niego na Zaspie? To jego prywatny gabinet? Kiedy przyjmuje, jak sie najlepiej z nim skontaktować?
My chodzimy do dr Zagierskiego do EnelMed we Wrzeszczu (popołudniu w poniedziałek i czwartek) oraz do Diagnoson na Osowej (chyba co druga sobota) do tych dwóch dzwonisz na infolinię /rejestracje. Ma też swój gabinet prywatny na Zaspie, była tam moja koleżanka, chyba w środy.
Dzwonić do niego najlepiej po 14 (wcześniej niż 12 nie dzwonie), no na codzień pracuje w szpitalu Wojewódzkim , jak zadzwonisz i nie odbierze to oddzwania.
Ostatnio był wątek na forum, poszukaj.
Czy ktoś ma świeże info gdzie ten lekarz przyjmuje prywatnie? Czy ma swój gabinet,a może dojeżdża na wizyty domowe? Z góry dziękuję za odpowiedź

Przyjmuje w enelmedzie, na zaspie i dalej pracuje w wojewódzkim. Świetny lekarz z podejściem do dzieci i rodzica :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dojeżdża na wizyty domowe ...zależy jaka dzielnica. Przyjmuje w poniedz w enelmedzie koło Lidla niedaleko galerii bałtyckiej. Pracuje nadal w wojewódzkim na pediatrii. Wspaniały lekarz z sercem. To czlowiek na wlasciwym miejscu. Malo jest takich lekarzy jak dr Zagierski.Przyjmuje również dzieci w poradni zywieniowej.

Nasz super pediatra!
Jak trzeba to i pod telefonem.
Wspaniały z super podejściem do dziecka.
Trafne diagnozy.
Dla nas ważne, że doktor dojeżdża na wizyty domowe.
Polecamy Pana Doktora dla każdego maluszka.

Wrzuć nazwisko w Google o wyrzuci namiary.
Aktualnie Pan Doktor na urlopie bi jescze przed urlopem oglądał naszego synka.

Dr do 13.09 na urlopie

13.09 a nie 13.08?

Tak do 13.08 urlop
Czy może ktoś się orientuje gdzie przyjmuje doktor Zagierski prywatnie ?
Prywatnie Nord Clinic w Gdańsku
A czy ma ktoś nr do doktora aby umówić się na wizytę domowa?
Tylko w Nord Clinik w Gdańsku??
Już niestety tylko tam + szpital Wojewodzki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry