Widok

dr Marcin Śniadecki - proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
prośba o pomoc w opinii na temat tego ginekologa.
Wybrałam sobie tego lekarza jako prowadzącego ciążę, była u niego dopiero dwa razy (obecnie jestem w 10 tygodniu) i sama nie wiem co mam myśleć. Owszem kultura i delikatność pierwsza klasa, ale na usg w 9 tygodniu oprócz tego, że bije serce u dziecka nic więcej mi nie powiedział. Kazał przyjść za 2 tygodnie, powiedział, że wtedy dopiero mnie dokładnie zbada. W pierwszej ciąży w tym okresie miałam juz sporo informacji o ciąży, dacie porodu, itp. A teraz nie wiem nic. Doktor jest młody i widać, że przeżywa bardzo wszystko,ale zaczynam zastanawiać się czy aby jego jeszcze świeże oko w tej dziedzinie niczego nie przeoczy. Jeśli któraś z Was prowadziła u Niego ciążę - bardzo proszę o jakieś informacje. Dostałam skierowanie na full badań, których w pierwszej ciąży doktor Papińska-Stachowiak mi nie dawała na tyle, ale to akurat dobrze, niech będzie ich więcej niż mniej.
Proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nadzieję, że jednak nie zmieniłaś lekarza :) Ja prowadzę u doktora drugą ciążę i jestem baaardzo zadowolona. Sympatyczny, a przede wszystkim lekarz z powołania. Wysłucha, poradzi, pomoże, zawsze można się z nim skontaktować. Dodatkowo odpowie na każde nurtujące pytanie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...

do góry