Widok
hej,moje dzieciaki chodzą do Pietrzyk,ale raz byłam u Sicińskiej i jakoś tak nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia,sama nie wiem,była bardzo miła,ale nie wiem,czy jest dobrym lekarzem-trochę bałabym się jej zaufać w jakiś poważniejszych kwestiach zdrowotnych (ale jak mówię,byłam raz,więc może to za mało żeby oceniać). Na pewno nie polecam lek.rodzinnego K. Ostapiuk (nie wiem,czy w ogóle można do niej zapisywać dzieci,ale też na nią raz trafiłam i porażka).
Dobre opinie ma dr Zalewska i Czepil (ale nie wiem,jak z zapisami do nich),osobiście jednak nie byłam,wiem od innych pacjentów.
Dobre opinie ma dr Zalewska i Czepil (ale nie wiem,jak z zapisami do nich),osobiście jednak nie byłam,wiem od innych pacjentów.
Witam, mój syn akurat jest zapisany do dr Pietrzyk, ale zdarzyło mi się być u dr Sicińskiej. Za pierwszy razem odniosłam podobne wrażenie jak ~petra, czyli niebyt dobre. Jednak miesiąc temu jak mały był chory trafiliśmy ponownie do dr Sicińskiej i muszę powiedzieć, że zmieniłam zdanie. Pani dr wydała mi się bardzo konkretna, dopytywałam o szczegóły, a przede wszystkim bardzo mi się podobało podejście do małego pacjenta. Mój mały zawsze płacze u lekarzy, wystarczy przekroczyć próg gabinetu. A tu zupełnie inaczej. Pani dr potrafiła zainteresowąc go na tyle, że nawet nie protestował przy wkładaniu patyczka do gardła :) także wrażenie bardzo pozytywne. Ale z drugiej storny byłam u niej tylko dwa razy więc nie wiem czy taką opinią możńa się podeprzeć przy wyborze lekarza. Pozdrawiam.
hejka;)ja mam dzieci zapisane do dr Pietrzyk na Warszawskiej,ale najczęsciej trafiamy do dr Sicińskiej. Generalnie jest tak, że zapiszesz do jednego lekarza a itak umawiają jak akurat pasuje. Powiem szczerze, że dr Pietrzyk ma super opnie i na mnie także robi profesjonalne wrażenie,ale Kuba zawsze u niej cyrk odprawia, a u dr Sicińskiej jest zawsze spokojny, rozmawia z nią, ona wyjmuje zabawki, zabawia, bada jego maskotkę. Także podejście ma super, poza tym nie spieszy się, ostatnio siedziałam u niej 30min. We mnie budzi zaufanie, nie mam zastrzeżeń. Dr Zalewska nie przyjmuje już na Warszawskiej.