Widok

dr Sławomir Matkowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś korzystał z usług tego ginekologa i może go polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardoz sympatyczny i ma bardzo dobre opinie w Warszawie - niedawno się przeprowadził z Warszawy do Gdańska. Wiem, że pracuje na Zaspie. Bardzo sympatyczny, ale u mnie niestety wykazał się dużą niekompetencją i źle się to dla mnie skończyło :-(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam. Pracuje na zaspie i na Piecewskiej w Gabinetach. prowadzi moją ciaże i nie zawiódłmnie ani razu.
Czy ktos wie czy obecnie Matkowski przyjmuje gdzies na NFZ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakiś czas temu przyjmował na NFZ w Gabinetach przy Piecewskiej. Sprawdź na ich stronie.
http://gabinetyprzypiecewskiej.pl/
niestety tylko prywatnie przyjmuje na piecewkiej. aktualnie lecze sie u Pana dr. serdecznie polecam bardzo mily i solidny lekarz
jeszcze w Medicoverze przyjmuje, przynajmniej w Gdańsku;
prowadzi moją ciążę i też go polecam.
Swissmed Jaśkowa Dolina 132 58 524-15-00
A może jakies świeższe info o tym lekarzu macie?
Podzielcie sie, proszę, bo wczoraj okazało się, że w ciaży jestem i 26 września idę własnie do niego na wizytę pierwszy raz. Nie znam go.
ja polecam w 100 %
dr prowadzil moja ciaze od poczatku (urodzilam dwa mce temu)
wykonal tez cc
bardzo dba o swoje pacjentki - zleca tylko potrzebne badania - nie bagatelizuje problemow, potrafi uspokoic, wszytsko tlumaczy
zawsze mozna do niego zadzwonic
od 30 tyg ciazy spotykalismy sie na Zaspie na badaniach
wesoly i pozytywny facet
każdej kobiecie bede polecac
Ja również bardzo polecam tego lekarza.
Prowadzi moją ciążę, faktycznie nie zleca miliona badań, ale nie bagatelizuje żadnego problemu.
Chodzę do niego do Swissmedu i zawsze jest u niego mnóstwo pacjentek. Najwięcej w ciąży.
Bardzo sympatyczny, wszystko cierpliwie wyjaśni jak trzeba, bardzo delikatny podczas badań.
Super, cieszę się :)
A czy on w szpitalu Swissmedu też pracuje?
Niestety nie wiem :( Chyba najlepiej tam zadzwonić i zapytać. On na pewno pracuje w szpitalu na Zaspie.
podpytam go na wizycie...
i co, pracuje na Zaspie?
Ją chodzę do dr na morenie na ul. Piecewska, i uważam,że jest najdelikatniejszym lekarzem gin jakiego znam. Polecam z czystym sumieniem. Z tego co wiem pracuje też w medicaverze i w szpitalu na zaspie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, dr raz w tygodniu ma dyżur w szpitalu na Zaspie, polecam go w 100 % jako lekarza prowadzącego ciąże jak również później.
Rewelacyjny uczciwy lekarz. Prowadzil moja pierwsza ciaze i teraz konczymy druga. Oby wiecej takich lekarzy !!! Polecam z czystym sumieniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy doktor też odbiera porody w swismedzie czy tylko jest u nich w przychodni dostępny
W Swismedzie jedynie przyjmuje prywatnie, porody jedynie odbiera w szpitalu na Zaspie gdy ma dyżur ( raz w tygodniu )
hej. A jaki jest czas oczekiwania na wizytę -chodzi mi o gabinety na Piecewskiej i jaki jest koszt takiej wizyty? pozdr
Na piecewskiej przyjmuje w czwartki i nie ma problemu z terminem. Raz zadzwoniłam w czwartek i nawet na ten sam była godzina wolna. Płaciłam 100zł , dr zbadam szczegółowo , zrobił usg, cytologię, zbadał piersi, dokładny wywiad. Także z pierwszej wizyty jestem zadowolona. Okazało się że jestem w ciąży i również zamierzam prowadzić u dr Matkowskiego
Koszt wizyty na Piecewskiej to 100 zł, czas oczekiwania różnie.
Ja zwyklę umawiam się z około tygodniowym wyprzedzeniem, część godzin jest już wtedy zajęta.

I również serdecznie polecam tego lekarza!!
dziewczyny a gdzie dokładnie na piecewskiej przyjmuje? jakiś adres i jak tam dojechać z zaspy komunikacją??? od niedawna mieszkam w trójmieście i jeszcze nie bardzo się orientuje. Zapisałam się do tego lekarza w luxmedzie ale patrząc na obłożenie to pewnie będę chciała chodzić też prywatnie do niego.
http://www.przychodniastarmed.pl/
łatwo dojedziesz z zaspy chyba 127 autobusem
Dzięki za info :)
a czy ma tam dobry sprzęt USG?
dzięki wielkie za pomoc :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

do góry