Widok

dr Sławomir Matkowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś korzystał z usług tego ginekologa i może go polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki wielkie za pomoc :)
a czy ma tam dobry sprzęt USG?
Dzięki za info :)
http://www.przychodniastarmed.pl/
łatwo dojedziesz z zaspy chyba 127 autobusem
dziewczyny a gdzie dokładnie na piecewskiej przyjmuje? jakiś adres i jak tam dojechać z zaspy komunikacją??? od niedawna mieszkam w trójmieście i jeszcze nie bardzo się orientuje. Zapisałam się do tego lekarza w luxmedzie ale patrząc na obłożenie to pewnie będę chciała chodzić też prywatnie do niego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Koszt wizyty na Piecewskiej to 100 zł, czas oczekiwania różnie.
Ja zwyklę umawiam się z około tygodniowym wyprzedzeniem, część godzin jest już wtedy zajęta.

I również serdecznie polecam tego lekarza!!
Na piecewskiej przyjmuje w czwartki i nie ma problemu z terminem. Raz zadzwoniłam w czwartek i nawet na ten sam była godzina wolna. Płaciłam 100zł , dr zbadam szczegółowo , zrobił usg, cytologię, zbadał piersi, dokładny wywiad. Także z pierwszej wizyty jestem zadowolona. Okazało się że jestem w ciąży i również zamierzam prowadzić u dr Matkowskiego
hej. A jaki jest czas oczekiwania na wizytę -chodzi mi o gabinety na Piecewskiej i jaki jest koszt takiej wizyty? pozdr
W Swismedzie jedynie przyjmuje prywatnie, porody jedynie odbiera w szpitalu na Zaspie gdy ma dyżur ( raz w tygodniu )
A czy doktor też odbiera porody w swismedzie czy tylko jest u nich w przychodni dostępny
Rewelacyjny uczciwy lekarz. Prowadzil moja pierwsza ciaze i teraz konczymy druga. Oby wiecej takich lekarzy !!! Polecam z czystym sumieniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, dr raz w tygodniu ma dyżur w szpitalu na Zaspie, polecam go w 100 % jako lekarza prowadzącego ciąże jak również później.
Ją chodzę do dr na morenie na ul. Piecewska, i uważam,że jest najdelikatniejszym lekarzem gin jakiego znam. Polecam z czystym sumieniem. Z tego co wiem pracuje też w medicaverze i w szpitalu na zaspie
i co, pracuje na Zaspie?
podpytam go na wizycie...
Niestety nie wiem :( Chyba najlepiej tam zadzwonić i zapytać. On na pewno pracuje w szpitalu na Zaspie.
Super, cieszę się :)
A czy on w szpitalu Swissmedu też pracuje?
Ja również bardzo polecam tego lekarza.
Prowadzi moją ciążę, faktycznie nie zleca miliona badań, ale nie bagatelizuje żadnego problemu.
Chodzę do niego do Swissmedu i zawsze jest u niego mnóstwo pacjentek. Najwięcej w ciąży.
Bardzo sympatyczny, wszystko cierpliwie wyjaśni jak trzeba, bardzo delikatny podczas badań.
ja polecam w 100 %
dr prowadzil moja ciaze od poczatku (urodzilam dwa mce temu)
wykonal tez cc
bardzo dba o swoje pacjentki - zleca tylko potrzebne badania - nie bagatelizuje problemow, potrafi uspokoic, wszytsko tlumaczy
zawsze mozna do niego zadzwonic
od 30 tyg ciazy spotykalismy sie na Zaspie na badaniach
wesoly i pozytywny facet
każdej kobiecie bede polecac
A może jakies świeższe info o tym lekarzu macie?
Podzielcie sie, proszę, bo wczoraj okazało się, że w ciaży jestem i 26 września idę własnie do niego na wizytę pierwszy raz. Nie znam go.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry