Widok

dr Sylwia Łapińska-Szumczyk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ktora z Was do niej chodzi ?jestescie z tej lekarki zadowolone??szukam opini o niej

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również będę wdzięczna za opinie.

"rz" - to długa historia

moja kolezanka miala prowadzona ciaze przez nia.a dodam ze po zlamaniu i stabilizacji kregoslupa.chlopak juz na swiecie i ma sie dobrze.polecam zatem
Ja chodziłam w ciązy, przed i po zresztą też. Polecam! Super kobieta, bardzo delikatna, dokładna i rzeczowa.

wie ktos gdy pani doktor przyjmuje prywatnie?

na Beniowskiego w Oliwie w prywatych gabinetach lekarskich.Super babka, naprawde rowniez polecam!!
wlasnie sie dzis do niej zapisalam na sierpien ale zapomnialam sie zapytac gdzie przyjmuje...wizyta+USG 70zl a cytologia kosztuje u niej 20 zl

Hej dziewczyny, macie może namiat na tą Panią. Przyjmowała mnie ona na kliniczną i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Chciałabym się do niej wybrac prywatnie i szukam jakiegoś kontaktu. Dzięki z góry za pomoc.

image
tel.:0 605 40 71 84
adres:80-355, Gdańsk, Beniowskiego 37

dolacze sie jeszcze do pytan o nia, robila Wam usg sama czy odsylala do kogos innego? i jak czesto robi usg??? aha i jeszcze napiszcie prosze czy nagdrywa to, albo daje jakis wydruk

Robi USG na dwa sposoby, tak często jak wymaga tego sytuacja. Bardzo fachowa i niekrępująca. Naprawdę polecam!!
Droga Monisiu, byłam u tej Pani doktor raz z moja pierwsza wizyta 'ciążową' i jeszcze tego samego dnia zmieniłam lekarza. Nie wiem skąd takie dobre opinie o Pani doktor, która: nie zważyła mnie, nie zmierzyła mi ciśnienia, nie zapytała czy na cos choruje, lub czy biorę jakieś leki, na moj sygnał o fatalnym samopoczuciu i bólach brzucha od razu oznajmiła, że żadnych zwolnień od niej nie dostanę, a potem jeszcze dodała, że ona sama pracowała do godz. 20stej, a o 21szej rodziła (pogratulować bohaterstwa!!!). Do tego obskurny gabinecik i ogólnie wrażenia tragiczne!!!! Bardzo odradzam.
Jestem zszokowana Twoją opinia. Do Pani Doktor chodzę od ponad dwóch lat, teraz prowadzi moja ciążę. Chodziłam i na NFZ i prywatnie i żadnej różnicy w traktowaniu nie ma! Zwolnienie sama mi zaproponowała gdy tylko zaczęłam się źle czuć. Na każdej wizycie byłam ważona, miałam mierzone ciśnienie, byłam pytana o dolegliwości i dostawałam skierowania na wszystkie potrzebne badania oraz proponowała mi co jeszcze mogę zrobić prywatnie jeśli mam chęć. Do niczego mnie nie namawiała ani nie sugerowała. Uważam ją za fantastyczną kobietę i profesjonalnego lekarza.
Dr Łapińska jest SUPER lekarką!!! Chodzę do niej od kilku lat, teraz prowadzi moją ciążę (NFZ). Na początku robi usg sama, później kieruje do Dr Fiutowskiego oczywiście też na skierowanie.
Kobiety w ciąży rejestrowane są co miesiąc bez problemu (normalnie trzeba czekać na wizytę około 3 miesiące), przez co Pani dr często siedzi w przychodni do 22 ale zawsze jest miła i sympatyczna.
Szczerze polecam!!!
Również przyłączam się do pozytywnych opinii, zresztą sama z nich korzystałam jak wybierałam ją na lekarza prowadzącego ciążę. Pani doktor bardzo miła, przejmująca się, poświęcająca tyle czasu ile trzeba, ja nie miałam zastrzeżeń. Polecam.
dla mnie niestety również tragedia, byłam raz i podziękowałam, ma jakiś dziwny problem z wystawianiem zwolnień, nieważne czy jesteś w ciąży i się żle czujesz, Pani doktor straszy kontrolami i tego typu bzdury....czułam się jak oszustka wymuszająca zwolnienie a nie jak kobieta w ciąży, która ma prawo żle się czuć i odpocząć....nie polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

do góry