Widok
Droga Monisiu, byłam u tej Pani doktor raz z moja pierwsza wizyta 'ciążową' i jeszcze tego samego dnia zmieniłam lekarza. Nie wiem skąd takie dobre opinie o Pani doktor, która: nie zważyła mnie, nie zmierzyła mi ciśnienia, nie zapytała czy na cos choruje, lub czy biorę jakieś leki, na moj sygnał o fatalnym samopoczuciu i bólach brzucha od razu oznajmiła, że żadnych zwolnień od niej nie dostanę, a potem jeszcze dodała, że ona sama pracowała do godz. 20stej, a o 21szej rodziła (pogratulować bohaterstwa!!!). Do tego obskurny gabinecik i ogólnie wrażenia tragiczne!!!! Bardzo odradzam.
Jestem zszokowana Twoją opinia. Do Pani Doktor chodzę od ponad dwóch lat, teraz prowadzi moja ciążę. Chodziłam i na NFZ i prywatnie i żadnej różnicy w traktowaniu nie ma! Zwolnienie sama mi zaproponowała gdy tylko zaczęłam się źle czuć. Na każdej wizycie byłam ważona, miałam mierzone ciśnienie, byłam pytana o dolegliwości i dostawałam skierowania na wszystkie potrzebne badania oraz proponowała mi co jeszcze mogę zrobić prywatnie jeśli mam chęć. Do niczego mnie nie namawiała ani nie sugerowała. Uważam ją za fantastyczną kobietę i profesjonalnego lekarza.
Dr Łapińska jest SUPER lekarką!!! Chodzę do niej od kilku lat, teraz prowadzi moją ciążę (NFZ). Na początku robi usg sama, później kieruje do Dr Fiutowskiego oczywiście też na skierowanie.
Kobiety w ciąży rejestrowane są co miesiąc bez problemu (normalnie trzeba czekać na wizytę około 3 miesiące), przez co Pani dr często siedzi w przychodni do 22 ale zawsze jest miła i sympatyczna.
Szczerze polecam!!!
Kobiety w ciąży rejestrowane są co miesiąc bez problemu (normalnie trzeba czekać na wizytę około 3 miesiące), przez co Pani dr często siedzi w przychodni do 22 ale zawsze jest miła i sympatyczna.
Szczerze polecam!!!
dla mnie niestety również tragedia, byłam raz i podziękowałam, ma jakiś dziwny problem z wystawianiem zwolnień, nieważne czy jesteś w ciąży i się żle czujesz, Pani doktor straszy kontrolami i tego typu bzdury....czułam się jak oszustka wymuszająca zwolnienie a nie jak kobieta w ciąży, która ma prawo żle się czuć i odpocząć....nie polecam.