Widok

dr Szymeczko- internista, przychodnia ul. Kartuska

Siedlce Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z was forumki zna tego dr i do niego chodzi?? Dzis zapisałam sie do niego w przychodni i chciałabym coś wiedzieć na jego temat :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hoopla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chyba też trafiłam do tego lekarza, tak mi sie wydaje. Jeśli to taki starszy pan to ten sam. Weszłam do gabinetu z wielkim brzuchem bo to ostatnie dni przed porodem a on sie zapytał czy ja w ciąży jestem :-) A do tego przepisał antybiotyk ktorego nie powninno się w ciąży brać
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
nooo coz mam mieszane odczucia :) oprnie mu szło wypisywanie skierowania do endokrynologa ,ogólnie srednio przyjemny :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki za opinie:) zaraz sie przepisuje stad;>i uderze na Aksamitna, tam gdzie przepisalam Boryska do pediatry.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie to brudas i gbur.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak dla mnie tez.trafilem na niego na jaskolczej.ma w zwyczaju sie spozniac,przychodzi kiedy chce,do tego strasznie nieprzyjemny i odpychajacy.na kolejne wizyty zapisalem sie do innej przychodni byleby zmienic lekarza i...trafilem znow na niego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
straszny lekarz, moja babcia do niego należy i jeszcze nigdy nie napisał poprawnie recepty- albo data zła, albo dawka leku niedobra, albo niewyraźnie napisana...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety też mam złe doświadczenie. Brudne paznokcie, odpychająca aparycja. 3 torby z Biedronki przytargał do gabinetu. W czasie mojej wizyty kilka razy wchodziła pielęgniarka, z kawą, z priv receptą, ignorując mnie całkowicie NIE POLECAM !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie to nie lekarz
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
oblesny dziad ,zadaje dziwne pytania ... i niestety tak mi leczył zapalenie płuc ze wyladowałam w szpitalu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Generalnie porażka, omijać z daleka. Spóźnił się 1,5 godziny, nie zlecił żadnych badań, nie odpowiedział na żadne pytanie. Straciłam jedynie czas czekając na wizytę u tego pseudolekarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wizyta u tego lekarza skłoniła mnie do poszukania opinii innych pacjentów na temat tego Pana. Niemiły i gburowaty. Prośba o wypisanie skierowania na badanie krwi (od dietetyka) - wypisał, ale z komentarzem, że dietetyk nie będzie mu mówić co ma robić a co nie.
Masakra nie idź.

Dr Szymeczko - zmarł 23.08.2020r

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Adwokat- rozwód- podział majatku (60 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

Thermomix - zamawiał ktoś ostatnio prezentację? (20 odpowiedzi)

Zamawiał ktoś ostatnio prezentację do domu tego urządzenia? Chciałabym zobaczyć jakie ma...

dr Marek Dawicki ginekolog (31 odpowiedzi)

czy ktoś zna? jakie opinie? pracuje m.in. w inviccie. dziękuję za opinie

do góry