Widok

dr Zbigniew Jankowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
miotam się ostatnio pomiędzy różnymi ginami i szukam kogoś, kto wreszcie sensownie przeprowadziłby mnie przez wszystkie komplikacje i - jak już zajdę w ciązę - poprowadziłby ją uważnie (być może jako zagrożoną).
Podpowiedzcie, co wiecie na temat dr ZBIGNIEWA Jankowskiego (celowo to podkreslam, bo wiem, że dosć popularny jest też dr Krzysztof ).
Ale wracając do tematu: jakieś doświadczenia/opinie o dr Z. Jankowskim? Czy pracuje w którymś z 3-miejskich szpitali? Czy w gabinecie prywatnym ma USG? Ile kosztuje wizyta?
Za wszystkie uwagi będę wdzięczna.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ten lekarz, co pracował w przychodni na Obłużu leśnym?
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Nie mam pojęcia Rina,
wiem, że teraz ma gabinety w Gdańsku na kartuskiej i na Niepołomnickiej. I przyjmuje w przychodni VII Dwór.
Ten lekarz prowadzi moją ciąże, chodzę do niego na fundusz do przychodni VII Dwór i jestem bardzo zadowolona. Co prawda jest trochę roztrzepany, ale jeśli widzi problem, poświęca pacjentce tyle czasu, ile potrzeba - te czekające nie są co prawda zachwycone. No ale ja mam przynajmniej pewność, że jeśli będę tego czasu potrzebowała, to na pewno go otrzymam.
Za to pani położna pilnuje wszystkich badań, jestem obecnie w 37. tygodniu i ostatnio sprawdzałam, czy wszystkie mam zrobione, no i mam ;) Ja byłam u niego prywatnie na pierwszej wizycie, żeby długo nie czekać na fundusz. Powiedziałam mu o tym i wcale nie chciał, żeby chodziła do niego nadal prywatnie, tylko wcisnął mnie na wcześniejszą wizytę państwową. To był gabinet na kartuskiej, nie ma tam usg, wizyta kosztowała 60 zł. W gabinecie w przychodni ma usg, trzy są w ramach funduszu, za każde kolejne płaci się 40 zł.

Wiem, że ma też gabinet na grunwaldzkiej z usg, ale nie wiem ile tam kosztuje wizyta.
Aha, z tego co wiem, to nie pracuje w żadnym ze szpitali
Dzięki fioll :)
pełen pakiet informacji :)
I gratuluję Maluszka :)
Proszę ;)
i dzięki :)
Witam :)
Czy znacie aktualne dni przyjmowania doktora w przychodni na ul. Niepolomickiej?

Świetny lekarz, wypytuje szczegółowo o wszystko(choroby itp) przepisuje odpowiednie leki w razie potrzeby, jest profesjonalny i miły. Ja chodzę do niego od lat a teraz chciałabym zajść w ciąże więc nie wyobrażam sobie innego prowadzącego lekarza.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry