Widok

dr birkholz gdzie przyjmuje

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy nadal w endomedzie? Bo nie widze na ich stronie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ma gabinet na Hallera swój prywatny.
tu jest ale może być stare info
http://lekarze.mamzdrowie.pl/dorota-birkholz-endokrynolog-pediatra-gdansk
ja tam byłam 2 lata temu ;) ale nie byłam zadowolona z wizyty
Jest rowniez dr Slawomir Birkholz ginekolog ze Swissmedu przyjmuje na morenie.
My tez chodzilismy w Endomedzie do dr Birkholz. Potem zastapila ja dr Alaska i jest, tak szczerze mowiac duzo lepsza. Pewni rozne sa problemy, z ktorymi chodzimy. Ale dr Birkholz uwazala, ze dolna norma, to jednak norma i nic nie trzeba robic. Wiec nic sie nie dzialo przez 2 lata. A dr Alaska zlecila badania i po wynikach wystarczylo zaczac podawac wit. D i syn zaczal rosnac znacznie szybciej. Duzo czesciej mamy wizyty, ale tez wreszcie sa efekty naszego chodzenia.
dr Alska, nie Alaska
Racja, ale jakos tak mi wbilo pierwzym razem i juz wybic sie nie chce ;) . W kazdym razie wiadomo o kogo chodzi ;) .
Asiaczek dlaczego nie bylas? My mamy jutro wizyte,w endomedzie juz nie przyjmuje,teraz w przychodni na morenie prywatnie.
dokładnie tak jak whitte_rabbit pisze- może w innych przypadkach niż niskorosłość jest dobra, my byliśmy właśnie ze wzrostem...
nie zleciła ŻADNYCH badań... zmierzyła, zważyła, sprawdziła centyle na siatce, obejrzała dziecko, skasowała 120 zł chyba i kazała przyjść za rok.. po czym znów zmierzyła, zważyła, sprawdziła centyle na siatce i stwierdziła, że nadgoniła 1,5 cm no i skasowała znów 120 zł :/ tyle to ja mogłam sama w domu sprawdzić...
zapisałam się na polanki na NFZ i od razu na pierwszą wizytę miałam mieć tsh, ft4 i rentgen nadgarstka i też mamy zwiększoną wit D3 i w pół roku 5 cm do przodu :) teraz w środę z drugą byłam pierwszy raz na polankach i to samo :) też na pierwszą wizytę badania mają być zrobione

jak dla mnie szkoda kasy :)
U nas bylo ok. uspokoila mnie.
i skasowala 150:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

Dobry ortodonta (37 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry