Widok

dr golonko ?!?!?! i nietylko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam,
jestem nowa :)
czy ktoś zna tego pana ? bylam u niego 2 razy.... no ale nie wiem jakies dziwne wrazenie na mnie wywarl....
prawdopodobnie jestem w ciąży - pęcherzyk jest ale bez zarodka ... :( biore duphaston... ale jestem pełna obaw, a ten pan mi nie pomaga
czy może kórejś z Was prowadził ciąże ?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
animag napisał(a):

"jestem pełna obaw, a ten pan mi nie pomaga"

to zmień ginekologa!! niema co ryzykować!!
Ja o nim nie słyszałam

Powodzonka :)

image
image
znam tego lekarza, poszłam do niego ze zwykłym zakażeniem grzybicznym, ale bez badania a jedynie na słowo dał mi leki
potem na badaniu ginekologicznym był dość "brutalny" a byłam wcześniej u wielu lekarzy...
więcej się u niego nie pojawiłam a z ciążą tym bardziej bałabym się, że mi dziecko popsuje....:(
z urzędu podlegam pod niego:(, ale chodzę prywatnie....
słyszałam, jak jednej kobiecie w podeszłym wieku po zbadaniu palpacyjnym piersi powiedział, ze ma raka!!! potem okazało się po dokładnych badaniach, że to było jakieś zbrylenie tkanki a co się babka nastresowała to jej-za takie"profesjonalne" podejście to ja dziękuje

image
a czy ten pechezyk ma juz jakas wiekosc bo jesli on daje ci dufaston a pecherzyk jest pusty i juz jest okolo 4 tyg to prawdopodobnie tam juz nic nie bedzie bedziesz musiala zostac wylyzeczkowana w najgorszym wypadku moze dojsc do ciazy pozamacicznej zmien lekarza i to natychmiast
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no widzicie a jego ojciec był przy moim porodzie, prowadził obie ciąże mojej mamy ;)

ojciec był rewelacyjnym lekarzem, nie wiem jak syn
moja koleżanka chyba do niego chodziła i była zadowolona

image
image
Cześć!
Dr Golonko prowadził moją pierwszą ciążę. Moja córka ma 11 miesięcy. Byłam bardzo zadowolona. Teraz też jestem w ciąży i też on ją prowadzi. Przypadek mojej drugiej ciąży był bardzo podobny do Twojej. Miesiączka mi się spóźniała więc zrobiłam test a nawet dwa. Oczywiście testy wyszły pozytywne więc udałam się do niego na kontrolę. Doktor powiedział że w ciąży jestem, widzi ciałko żółte ale jeszcze nie widzi zarodka. Powiedział że muszę poczekać bo to bardzo wcześnie. Przypisał mi też to lekarstwo co Tobie. Powiedział mi że nie chce mi podcinać skrzydła ani też robić wielkie nadzieje bo ciąża jest bardzo wczesna i różnie to bywa. Wolałabym aby powiedział że wszystko będzie dobrze ale przecież nie mógł. Był szczery i to mi się spodobało. Poprosił też do gabinetu mojego męża i mu też wszystko wytłumaczył. Na ostatniej wizycie okazało się że zarodek jest i słyszałam serduszko!!! więc wszystko dla mnie skończyło się dobrze. Jestem w 8 tyg. ciąży i nadal biorę tabletki ale tylko prowizorycznie. Lepiej dmuchać na zimne. Wracając do pana doktora to z czystym sercem go polecam!!! Jeżeli jednak nie pasuje Ci on to poszukaj takiego lekarza który będzie Tobie odpowiadał. W ciąży ważny jest spokój i komfort w końcu na wizyty chodzi się co 4 tyg. Pozdrawiam!
Zyczę wszystkiego dobrego!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja niestety nie polecam, byłam u niego potwierdzić ciaze i byłam na kolejnej wizycie od 10 tyg przeniosłam się do innego lekarza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli Ci nie odpowiada to zmień lekarza. Ja w 16 tygodniu zmieniłam. Byłam wczoraj pierwszy raz na wizycie u dr Tomczyk i jestem w końcu bardzo zadowolona.

image
ja dr Golonko też nie polecam (chodziłam prywatnie), byłam trzy razy, za każdym razem musiałam powtarzać z czym przychodzę, czego chcę i co już było zbadane, ponieważ nie notował wyników żadnych badań ani usg, zignorował wysokie tsh i jak się okazało moją niedoczynność, zmieniłam lekarza

Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myśli pani że dr. Będzie za każdym razem panią pamiętał? On nie ma tylko jednej packetki tylko bardzo duzo i dla tego zadaje pytania to chyba dobrze?
A gdzie historia choroby? Tam powinno być wszystko zapisywane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIE POLECAM TEGO ..TYPA.
chyba że chcecie mieć przykrości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć moja ciążę prowadził i byłam bardzo zadowolona.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry