Widok

dr skrzypek invicta - poproszę o opinię

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak w temacie

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytasz o Kasię Skrzypek? :)
image
image
szczerze powiem że nie wiem, znam tylko nazwisko - ale jeśli przyjmuje w invikcie to pewnie tak

To jeśli dr Kasia Skrzypek, to szczerze polecam.
Prowadziła moją ciążę, tylko że wtedy pracowała na Gościnnej, teraz się przeniosła chyba właśnie do invicty.
image
image
Aha, pracuje jeszcze w wojewódzkim, odbierała mój poród, pobierała krew pępowinową, zszywała i w ogóle :) Kompetentna, rzeczowa, miła, nie olewa pacjenta. Jak będę w drugiej ciąży, to też na pewno do niej.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuje, w takim razie mam nadzieje ze to ona :)

moze jeszcze ktos?

up, też jestem ciekawa opinii o pani doktor :)
moja ciaze tez prowadzila-rewelacyjna jest. Byla tez przy porodzie
Potwierdzam , moją ciążę też prowadziła,super kobieta :) oby jak najwięcej takich lekarzy
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

ja już jestem po 2 wizytach i zdecydowanie moge polecić

a jeśli chodzi o tematy nieciążowe, związane z niepłodnością?
no ja i mąż własnie mamy problemy aby zaciażyć

Byłam u Pani doktor (zwykła wizyta kontrolna). Odniosłam bardzo pozytywne wrażenie, była sympatyczna i rzeczowo odpowiadała na pytania. Polecam!
Na wstępie sprostowanie - poród przyjmuje położna, krew pępowinową pobiera położna a pani Skrzypek to złośliwa, marudząca baba - taką poznałam na porodówce w wojewódzkim i gdyby nie cudowna położna to bym strzeliła pani Skrzypek ...pod oko. Później dowiedziałam się, że to staropanieństwo jej doskwiera. Mówią, że tylko ładnie zszywa krocza po porodzie, a więcej to niewiele, chyba że PRYWATNIE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
a skąd wiesz że ona stara panna? to raczej młoda kobieta... więc..
Pani doktor to młoda kobieta. Jest jedną z nielicznych lekarzy, którzy interesują się pacjentem. Miła, rzeczowa i życzliwa. Szczerze polecam Panią doktor :)
Postanowiłam się podzielić z Wami moją historią. Półtora roku temu zaszłam w ciążę. W około 6 tygodniu miałam lekkie plamienie, moja lekarz w Inviccie nie przyjmowała, więc na chybił trafił poszłam właśnie do dr Skrzypek. Powiedziała mi, że wygląda to bardzo źle i że ronię ciążę. Popłakałam się na fotelu. Nie dała mi żadnych leków na podtrzymanie, żadnego zalecenia żeby leżeć, żadnej nadziei. Powiedziała, że mam się spodziewać w najbliższych dniach krwawienia i że mam przyjść do kontroli za tydzień. Opłakałam wraz z mężem to dziecko, to był najgorszy tydzień mojego życia. Po tygodniu kiedy znowu do niej przyszłam i powiedziałam, że krwawienie nie nastąpiło zbadała mnie i okazało się, że wciąż jestem w ciąży i usłyszałam bicie serduszka mojego dziecka. Od lekarza prowadzącego natychmiast otrzymałam leki na podtrzymanie, które brałam do końca 4 miesiąca. Urodziłam pięknego zdrowego synka.
Ktos wie czy dr Skrzypek dalej przyjmuje w Invikcie?
Jaki koszt wizyty z usg?
image
image
tak przyjmuije
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie przyjmuje juz
Czyli jak? :)
image
image
wczoraj bylam u innego lekarza i sie dowiadywalam i dr Skrzypek nie przyjmuje, ale nie wiem gdzie teraz pracuje, moze ktos wie?
Pracuje cały czas!!!!!! Chodzę do niej wiec wiem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziwne bo mi Pani w rejestracji powiedzialy ze nie pracuje
rzeczywiście, ponoć były z nia problemy i z jej pacjentami i ją zwolnili
Ja byłam na wizycie na początku grudnia. Wtedy pomyślałam jaka fajna babka, jakie eleganckie warunki. Tak to można odwiedzać ginekologa:)

Robiąc cytologie przejżała mnie ogólnie plus USG i poinformowała, że niestety ten cykl stracony i nie doszło do zapłodnienia. Zatem próbujemy dalej.

Chodziłam też do endokrynologa i jako, że upewniłam ją, że pani gin uznała, że nie ma ciąży to po prawie dwóch miechach dostałam cos na wywołanie okresu. Nie pomogło. Poszłam do innego gin. A tam na ekranie dzidzia już wykształcona. Chyba jakiś 10 tydzień,

Dla mnie masakra. KJak dr z invicty w około 5 tygodniu ciązy może powiedzieć, ze jajeczko nie pekło i nie ma ciąży.
Moze i nie jest to na usg oczywiste... nie znam się. każdym razie zmienilam do niej stosunek i zmienilam lekarza
"tylko ten się nie myli kto nie pracuje"
...ja na Twoim miejscu poszłabym do doktor pochwalić się dzidziusiem :D
ale jasne że zawsze można się przecież obrazić i zmienić lekarza, tylko że wtedy pani dr nie będzie nawet wiedziała jaką krzywdę Ci zrobiła ;)
tak dr skrzypek zwolnili z invicty
Witam wszystkie Panie i dziękuję za pozytywne opinie ( i za te mniej przychylne również :)
Faktycznie nie pracuję już w Invikcie, musiałam zrezygnować z powodów osobistych. W Gdańsku już tylko dyżuruję, a na stałe pracuję w szpitalu w Kartuzach.

Pozdrawiam,
Katarzyna Skrzypek
A ja panią dr Kasią wspominam bardzo dobrze :D
Trafiłam do niej po krwawieniu we wczesnej ciąży. Uspokoiła mnie, sprawdziła czy wszystko okey :D

Szkoda że wtedy nie prowadziła ciąży w Invicta...

Pani Kasiu pozdrawiam :D
Jak nakbardziej polecam dr Skrzypek . Jest fachową , konkretną i sympatyczną babeczką. Razem rodziłyśmy, były komplikacje wszystko skończyło sie pozytywnie . Dziękuję .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

do góry