Widok

druga kreska ledwo widoczna, szara?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
test odczytany po 10 minutach, termin spodziewanej miesiączki jutro, test niestety nie z porannego moczu...

czy aby możliwe by się udało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie się udało- ważne, że jest cokolwiek ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jutro rano jeszcze zrobię test:) ale boję się nakręcać, bo już to jest 9 cykl starań... już chyba mi na oczy padło :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no i zniknęła:( został biały ślad widoczny pod światło:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zrób jutro drugi test.. Ja w swoim życiu (jak się staraliśmy) zrobiłam chyba z milion testów, i były takie, gdzie niby coś było, a to ledwo widoczna, a to widoczna tylko pod światłem... I nic z tego nie wychodziło..
Ale u Ciebie a nóż się udało - sprawdź jutro jeszcze raz :)
image
Obawiam się,że niestety nic z tego.
chyba do jutra zwariuje
Jezeli faktycznie jesteś w ciąży to nie ma znaczenia czy rano czy w południe zrobisz test,ja swój test z moczu stwierdzający ciążę zrobiłam po południu i miałam praktycznie natychmiast dwie różowe widoczne krechy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
A ja mialam tak podobnie w pierwszej ciazy. Zrobilam test ponownie o 4 rano nastepnego dnia i rowniez szara kreska. Nie odczytuj
Po 10 min. tylko odrazu jak " zapelni sie pole" potem odczekaj max 3 min
Z uwagi ze test zrobilas bardzo wczesnie, to moglo nawet nic sie nie pokazac. W drugiej ciazy zrobilam test 1 dzien po spodziewanej@, no i ta druga kreska byla szara, ale widoczna golym okiem. Test quick view czy jakos tak uzywalam wtedy.
A to faktycznie,ja to dopiero 10 dni po terminie spodziewanej @ zrobiłam test.
Testy wykonuje się zgodnie z instrukcją. Można oczywiście wykonać ignorując wszelkie wskazania ale wtedy wie się tyle co bez wykonania testu i zadaje pytania, na które nikt niczego konkretnego odpowiedzieć po prostu nie może.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja mysle ze jak jutro cos sie pokaze.powinnas dla swojego spokoju ducha i mozgu zrobic od razu bete np. w szpitalu na zaspie koszt 35zl. robia chyba do 14 i wynik po 2h.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja na pierwszym teście też miałam jaśniutką drugą kreseczkę. Test robiłam wieczorem. Następny zrobiłam też wieczorem,od tego samego producenta, ale kreseczki były już dwie mocno różowe:-)
Ja zrobiłabym z pewnością jeszcze jeden test i o poranku.
Ja swój test zrobiłam wieczorem około 20, przy pierwszym kreską wyszła bardzo blada, jasna,ale widoczna. miałam kupione dwa testy różnych firm więc od razu zrobiłam ten drugi i tam już kreską była bardzo widoczna :-) życzę powodzenia bo wiem jakie to ważne :-)
Ja nie kumam po co robić test ciążowy przed @ i po co bez sensu się nakręcać,przecież za parę dni może się pojawić @.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niewiadoma, daj znac jak zrobisz drugi test
W pierwszej ciąży zrobiłam dwa testy dzień po dniu po terminie miesiączki i kreseczka za każdym razem było baaaardzo blada prawie nie widoczna, w drugiej ciąży również kilka dni po terminie bladziutka druga kreseczka, ale jest :) myślę, że u Ciebie również jest szansa :)
U mnie przy obu ciążach tak było, za pierwszym razem też nie uwierzyłam i powtórzyłam na drugi dzień testem "o większej czułości"
Stawiam na ciążę :-)))
Pewnie i tak nie uśniesz dziś spokojnie :-)
Życzę żeby się udało
wiem jak się wykonuje test i kiedy się go wykonuje, ale moja chęć posiadania dziecka jest tak duża, że robię je wcześniej i szukam choćby najmniejszej iskierki nadziei... I nie mówcie, że nie można się nakręcać, bo ja nie potrafię, samo tak wychodzi, że nie myślę o niczym innym, jak tylko o dziecku

test robiony następnego dnia pokazał też jedną jakby szarą kreseczkę a raczej jej cień, który niestety też zginął
dzisiaj test negatywny, a teraz przyszła @
niestety już tyle cykli niepowodzeń, ale nadzieja umiera ostatnia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musisz odpuścić... też bardzo długo się staraliśmy i mam wrażenie, iż moje nastawienie ,że tak bardzo mocno chciałam blokowało mnie... jak już zrezygnowałam i sądziłam, że się nie uda to od razu wyszło. Dużo siedzi w naszej psychice i organizm robi nam psikusy.
U mnie dochodziły jeszcze problemy zdrowotne, a teraz jestem w 28tyg.
Głowa do góry... wiem co czujesz bo ja też robiłam testy co chwile i wypatrywałam tej drugiej kreski a jak się pokazała to była bardzo słabo widoczna i nie chciałam uwierzyć że się udało...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratuluję:)
ja też próbuję "wyluzować" ale kurde nie idzie, ciągle o tym myślę... jak jestem po owulacji to mam wszystkie objawy ciążowe, łącznie z mdłościami, kłuciem w brzuchu i Bóg wie co jeszcze mam sobie wmówione...
ale nie potrafię inaczej...
odpuszczam, odpuszczam ale i tak tylko o TYM myślę
a próbowałaś testów owulacyjnych? może próbujecie w złym dniu albo za często? :-)
Powodzenia !!
moja koleżanka miała również problem, nie pomagały leki, wyluzowanie itp, seks był w celu, a nie przyjemnością
moja babcia poleciła jej, żeby po stosunku położyła się z nogami na ścianie opartymi do góry, i tak poleżała i o dziwo się udało. Pewnie zbieg okolićzności, ale jak to babcia mówiła, trzeba pomóc naturze.
Powodzenia
wyjedzcie na chociazby krotkie wakacje( w okresie starań), ja mam dzieci wyjazdowe:), o drugie staralismy się prawie 3 lata, straciłam juz wlasciwie nadzieje, tym bardziej , ze nie bylismy juz tacy młodzi, pojechalismy ze starszakiem na wyczekane wakacje, po wielu latach i niewiarygodne ,ale tam wlasnie zaciazylam, bo odblokowalam glowe i ciało tez, jak widać, odpuscilam, zresetowalam się i bingo :)
dzięki dziewczyny za rady
testy owulacyjne w ciągłym użyciu, dodatkowo mierzę temp więc raczej dobrze określam dni płodne
z wyjazdem niestety teraz nie damy rady, taka praca;/
a o tych nogach w górę to nawet gin mi mówił, by ułatwić plemnikom drogę:)
stwierdziłam, ze ten cykl zrobię bez testów i mierzenia temperatury, na spontana,bynajmniej nie będe się filmować w jaki dzień jest owulacja

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry