Widok
Nic się nie martw, jeszcze dużo czasu. W zasadzie tylko w krokowej trzeba bukowac miejsce duzo wczesniej.
Weselnik to kopalnia pomyslow i opinii.. Czasem trzeba brac poprawke na to, co tu sie czyta , przede wszystkim wszystko trzeba sprawdzic osobiscie, ale na dluzsza mete fajnie, ze mamy takie swoje , weselne forum.
Weselnik to kopalnia pomyslow i opinii.. Czasem trzeba brac poprawke na to, co tu sie czyta , przede wszystkim wszystko trzeba sprawdzic osobiscie, ale na dluzsza mete fajnie, ze mamy takie swoje , weselne forum.
MI najbardziej podoba sie zamek w krokowej, bylam tam na weselu i jestem pod wielkim wrazeniem. Kolezanka placila 150/os menu, w tym byl piekny tort, torty, cista( m.in krokodyl, jeż, łabędzie, książka) oraz płonącyh prosiak.
sami kupowali napoje i alkohol( beż żadnego korkowego).
Tylko tam wesela najlepiej sprawdzają się na 60 -70 osób, także odpada :////
Szkoda
sami kupowali napoje i alkohol( beż żadnego korkowego).
Tylko tam wesela najlepiej sprawdzają się na 60 -70 osób, także odpada :////
Szkoda
Robimy na ok 60 osób.
Menu prawdopodobnie za 140zl.
Dobre jest to, ze mozesz sobie zmieniac, miksowac do woli , wiec w rezultacie my tez troszke ten zestaw zmienimy..:)
Alkohole swoje (korkowe wcale nie jest takie szokujace..), ciasta prawdopodobnie od nich, bo podobno sa przepyszne..z Sabinki z wejherowa.
Jestem w kontakcie z dziewczyna, ktora niedawno miala tam wesele i jest bardzo bardzo zadowolona zarowno z jedzenia, jak i obslugi.
Menu prawdopodobnie za 140zl.
Dobre jest to, ze mozesz sobie zmieniac, miksowac do woli , wiec w rezultacie my tez troszke ten zestaw zmienimy..:)
Alkohole swoje (korkowe wcale nie jest takie szokujace..), ciasta prawdopodobnie od nich, bo podobno sa przepyszne..z Sabinki z wejherowa.
Jestem w kontakcie z dziewczyna, ktora niedawno miala tam wesele i jest bardzo bardzo zadowolona zarowno z jedzenia, jak i obslugi.