Widok

dworek Admirał Sopot

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chce przekazać informacje na temat uroczystosci weselnych orgnizawanych w tym lokalu - ODRADZAM SERDECZNIE , jesli nie chcecie miec zepsutej pod wieloma względami uroczystosci . Ciekawe czy ktos podziela miją ogólną uwagę. szczególy są straszne więc może na specjalne życzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja poproszę... może być na prv. Mój dobry kolega ma tam wkrótce wesele. Ja bylem tam raz na weselu ( górna sala ) i było bardzo miło.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sali na gorze byc moze bylo lepiej bo pomieszczenia wysokie i chyba nie ma tam uroczystosci na wiele osob. Niestety w sali na dole / dawniej piwnice/ klimatyzacja chyba byla wlaczona wraz z wejsciem gosci, od polnocy nie dzialala wcale. Co do obslugi mam bardzo negatywne zdanie wszystko jakby przygotowane na ostatni moment, niestety wiele ustalen nie bylo dotrzymane. Moi goscie wyszli głodni, lub pijani bo jak sie nie upic bez zakasek ktore zaserwowano dopiero kolo 21.30 porcje mikroskopijne , po polnocy zero obslugi, Nie spalam przez kilka nocy ze wstydu , najgorsze ze takich uroczystosci nie da sie powtorzyc jak obiad biznesowy czy spotkanie przy kawie. Jedyne co moge zrobi to ostrzec innych naiwnych aby z gory przygotowali sie na to co moze ich czekac i uswiadomili to kierownictwu lokalu ze w raze takich uwag jak moje bedą np. żądali zmiany wysokosci opłaty.
Pozdrawiam
dziewczyny...kto robi wesele w knajpxce w ktorej zawsze jest pusto, nikogo nie ma i nie slynie z wesel :( przykro mi bo to byl twoj dzien, ale jak dla mnie ten dworek zawsze byl jakis....podejrzany :)

Kurcze a tak fajowo wygląda. jednak najlepsze są sprawdzone klimaty, choć innym tez trzeba dać szanse ale nikt pewnie nie chce być królikiem doświadczalnym. Dlatego zrezygnowałam z Miramaru w Sopocie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam czy źle ale wolałam sie o tym nie przekonywać na własnej skórze.

osobiście znam kiepski klimat tej knajpy. obsługa co najmniej dziwna nie mówiąc o właścicielu. byłam tam jako PH a potem jako gość i za każdym razem przyjmowano mnie z pogardą i w kiepskim humorze.

witam,chciałabym odświeżyć wątek wesel w Admirale,ponieważ moja siostra ma tam wesele w styczniu.Może macie aktualne wiadomości?
Byłem w Admirale w tym roku na weselu i mam bardzo pozytywne odczucia (górna sala). Jedzenie niesamowicie podane i naprawdę smaczne. Oczywiście jest to miejsce zdecydowanie na eleganckie przyjęcia, niż swojskie weselicho gdzie stoły uginają się pod stertą schabowych. Osobiście bardzo lubią swojskie wesela, ale takich nie robi się w Admirale, Dworze Oliwskim czy Hotelu Nadmorskim - nie są na to "gotowi" :)
my się nie zdecydowaliśmy, bo w grę wchodziła dolna sala, a mimo że pięknie wykończona to sufit niski. narzeczony i spora częśc jego rodziny to wysocy ludzie, a kto to widział żeby Pan młody albo goście głowami w tańcu o sufit zahaczali -_-
ja tam byłam rok temu na imprezie na górnej sali, zarówno jedzenie jak i obsługa na b. wysokim poziomie, wszystko przepyszne - zresztą parę razy już tutaj to miejsce polecałam :)
Mam nadzieję,że wszystko się uda .Ale z tymi sufitami w dolnej sali (wesele bedzie właśnie w dolnej sali) to chyba nie jest tak nisko ,że wysocy jak podniosą rękę w tańcu to dotykają sufitu? Mam pytanie jeszcze to przedmówców,czy po obiedzie jedzenie było podane w formie bufetu szweckiego,jak taka forma się sprawdza?
Byłem w tym roku na weselu mojego znajomego w owym dworku. Jedzenie znajomym smakowalo i slyszalem bardzo pochlebne opinie. Mi osobiscie srednio, ani zle ani pyszne (wole kotleta i zrazy a tam byly jakies "frykasy") Obsługe można ocenić napewno wyżej niz przecietną ale to nie "knajpa na monciaku" i nie wyobrazam sobie zeby w takiej restauracji byla slaba obsluga(np. wyzsze ceny dan). Kolega mial wynajete dwie sale (dół i góra), poniewaz nie chciał zeby byli przyjmowani inni (obcy) ludzie. Gorna sala jest naprawde bardzo ladna i ma wysoko sufit. Jak ktos wczesniej napisal nie jest to normalna restauracja i widac ze jest elegancko. Na dolnej sali jedlismy przystawki i musze powidziec ze jest rzeczywiscie troche nizsza ale raczej nie dotyka sie rekoma do sufitu. Półmiski z wedlinami i podobnymi rzeczami byly w formie bufetu szwedzkiego. Problemow z jedzeniem nie bylo... Bufet byl duzy a jedzenia wystarczylo do konca wesela(nawet zostalo sporo jak na ok 60 pijących i tanczacych osob) a bylem jednym z ostatnich gosci. Ogolne wrazenie pozytywne. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry