Widok

odwóz gosci

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie do dziewczyn, ktore robia wesele za gdanskiem, ale nie za daleko (tak do 15km). Czy zapewniacie odwiezienie gosci po weselu do domow i co z tymi co beda chcieli wrocic np. o 2 w nocy. Jak to rozwiazalyscie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam autokar za 350 zl wynajety na 3 godziny i robimy kursów ile chcemy.z orbisu na wałowej w gdańsku

Nie przeprasam za bledy

uparcie podnoszę topik :)

hej ...a ja mam pytanko
wypozyczał ktoś busy ?

Mam do przewiezienia ok 30osób z USC w Gdansku do sali weselnej w Gdyni i za autokar wypozyczony na 3h chcą ok 350 zl....
po co mi autokar na 3h....
W moim przypadku gdyby wracał "do domu" musiałby przejechać około 100 km, potem rano znowu 100.... odpada... nadal nie wiem co mam zrobić z kierowcą
Słuchajcie ja też będę wynajmowała autokar i mam cynk, że z wojska ktoś wynajmował za około 200 zł, jeszcze co prawda tego nie sprawdzałam ale może coś w tym jest, kurde 500 zł za autokar to troszkę dużo moim zdaniem. Ale jeśli wesele jest w jakiejś odległości od miejsca zamieszkania gości to powinno im się jednak zapewnić ten dojazd. My dostajemy jeden pokój, ale tam będzie spał mój mały siostrzeniec bo na pewno nie wytrzyma do 4 rano a właśnie na tą godzinę chcę zamówić autokar rano. Sama się zastanawiam jak to wygląda z kierowcą, ale on chyba wraca sobie do "domu" i potem rano przyjeżdza, nie wiem, nie mam pojęcia. Może wypowiedziałby się ktoś kto korzystał z takiej usługi. Moi goście wcześniej będą wiedzieli od której do której nasz autokar jest do dyspozycji i komu nie będzie pasowało to sobie pojedzie samochodem. Na szczęście nie mam wesela aż tak daleko (Bolszewo) a jesteśmy z Rumi i Gdyni.
JA TEŻ MAM WESELE ZA GDAŃSKIEM W GORĘCZYNIE MI ZA AUTOKAR W PRYWATNEJ FIRMIE ZA ŚPIEWALI 1100., W OBIE STRONY. NATOMIAST W PKS GDAŃSK ŻĄDAJĄ 3,50 ZA KM , A JEŻELI RANO MA ODEBRAĆ TO 25% W GÓRĘ :( NADAL POSZUKUJĘ AUTOKARU.
ja mam wesele koło Przodkowa , blisko :)
Ja mieszkam w Osowie wesele mam w Koleczkowie a pracuje w Oliwie
hehehe
ja też jestem w pracy.... też musze "popracować" :)
Pracuję we Wrzeszczu, a ty ?
no wlasnie jak masz latem to bedzie naturalna wytrzezwialka, musze cie przeprosic bo zaraz moj szef przyjedzie i musze troche popracowac, pomysl nad tym i daj znac wieczorkiem zobacze. pozdrowionka:):):)
noo, masz rację...pewnie się znajdzie jakaś dobra kobieta... ciocia lub kolezanka (bo facet raczej nie), która nie będzie piła :)
dobry pomysł..

a gdzie ty wyprawiasz ślub i wesele ?
ty się nie śmiej .... :):):)
jak mój tata zaczyna opowiadać o weselach sprzed 25 lat... to dopiero jest kupa śmiechu.... tata zawsze opowiada, jak to oni wtedy młodzi kawalerowie, gdy się napili, "gdzieś tam w trawę lub w żyto się powalił, przespał i za chwilę znowu się bawił... i było dobrze"
8km to nie daleko moze kogos znajdziesz kto nie bedzie pil moze jakas ciocia a moze wez jakiegos dalszego kolege zeby byl na weselu ale zeby nie pil i on bedzie odwozil (albo kolezanke)
w sumie , to ktoś może np. dzieci i babcię odwieźć do domku mojego narzeczonego (8 km)... ale! ale kto nie będzie pił ??? :)

szkoda , że własnie nie mogę wynając dodatkowych pokoi, ale tam po prostu ich nie mają... jest tylko taka "kanciapa pod kluczem" na wódkę, napoje, prezenty, osobiste drobiazgi...
o boze nie moge ale sie usmialam az sie poplakalam:):), alw powaznie chodzi o fundusze czy ze wtej karczmie nie ma pokoi?
hehehe
no własnie: dzieci , babcia, za wcześnie pijany gość.... u mnie nie mam żadnej możliwości, żeby wynająć dodatkowy pokój czy wytrzeźwiałkę... mój tata powiedział mi, że taki pijany gość jak będzie chciał się przespać to w jakims samochodzie lub właśnie w autokarze... ale to chyba mówił w żartach, nie jest to najlepszy pomysł.... hehehe... ah.. ci tatusiowie
A w tej karczmie nie mozesz wynajac z 2 pokoje, wiem ze to dodatkowy koszt ale co zrobic, wtedy i dzieci i babcie by mogly odpoczac no i kierowca, my dostaniemy pokoj dla mlodej pary i tez chce go przeznaczyc dla babci i dziadka zeby sobie odpoczeli bo napewno nie wytrzymaja do rana.
"KARCZMA" Kczewo (sala około 25 km od Gdańska)
a gdzie ty robisz wesele na sali czy w jakims pensjonacie
do góry