Widok
Nic Dobrego
Jak to nic nie ma? To Bieszczad TEŻ już nie ma? Nie wierzę! 0 Wydaje mi się jednak, że rozumiem. Miałem kiedyś podobne odczucia, czy też raczej punkt widzenia na świat. Tylko, że wtedy byłem młodszy o połowę niż Ty teraz. Zmieniło mi się nie tyle z wiekiem, co przez kontakt z innymi (czytaj odpowiednimi) ludzmi. Więc do cholllery nie myśl, że jesteś już za stara!
SZKOLNI OSZUSCI
'Oświata-Lingwista' Nadbałtyckie Centrum Edukacji sp. z o.o.
80-107 Gdańsk, Malczewskiego 51 tel. 302-11-39
- LUDZIE UWAZAJCIE TA SZKOLA UCZY OSZUKIWAC JESLI CHCECIE PLACIC ZA NIC TO ZAPISZCIE SIE DO TEJ SZKOLY ONA WYSKUBIE OD WAS OSTATNI GROSZ - TO TYPOWI ZLODZIEJE - ZAMIAST UCZXYC KRADNA I OSZUKUJA - PATRZCIE CO PODPISUJECIE
BO TO WREDNE SZUJE I GNOJE
80-107 Gdańsk, Malczewskiego 51 tel. 302-11-39
- LUDZIE UWAZAJCIE TA SZKOLA UCZY OSZUKIWAC JESLI CHCECIE PLACIC ZA NIC TO ZAPISZCIE SIE DO TEJ SZKOLY ONA WYSKUBIE OD WAS OSTATNI GROSZ - TO TYPOWI ZLODZIEJE - ZAMIAST UCZXYC KRADNA I OSZUKUJA - PATRZCIE CO PODPISUJECIE
BO TO WREDNE SZUJE I GNOJE
Ifka
wiesz dlaczego sie nie podpisalem? moze ktos ciekawy czyta nasze wypociny. ktos ciekawy czyjejs krzywdy - na przyklad dziennikarze krwiozerczy, ktorzy powinni zajmowac sie calkiem czym innym niz wyszukiwaniem sensacji i wyolbrzymianiem jej - ja podalem suche fakty - a to ze mam do niektorych rzeczy dostep z innych zrodel niz tradycyjne Agencje nie tylko prasowe to nie moja wina. Zapewne nigdy bys o czyms takim nie uslyszala od nikogo innego - nawet jeslibys interesowala sie polityka, krwiozerczymi mordami, albo zwykla ludzka glupota.
odwzajemniam pozdrowienia - niestetyanonim
odwzajemniam pozdrowienia - niestetyanonim
Plagiat-niestetyanonim
Młodzieńcze, cieszę się, że tyle w Tobie energii i wiary. Nie jestem dziennikarzem. Nie poluję na sensację. Nie "dogryzłeś " mi tym textem...
Twardo stoję na nogach, nie bujam w obłokach. Próbuję po prostu żyć z godnością, zarobić na utrzymanie swoje i moich dziewczynek!
Życie Cię nauczy, że nie ma litości...Nie ma sprawiedliwości...A miłość prawdziwa i szczera jest jedna - tylko do własnych dzieci...
Może to trochę dołujące...
Dorośnij a zrozumiesz...
Cisz się tym co masz i dalej podniecaj się swoimi hasłami ideologicznymi. Może znajdziesz sobie podobnych ludzi, którzy będą marzyli o tm, że swoim krzykiem coś zdziałają...
Pozdrawiam Cię
Ps. Stronka 3-city chodzi tragicznie wolno...
Twardo stoję na nogach, nie bujam w obłokach. Próbuję po prostu żyć z godnością, zarobić na utrzymanie swoje i moich dziewczynek!
Życie Cię nauczy, że nie ma litości...Nie ma sprawiedliwości...A miłość prawdziwa i szczera jest jedna - tylko do własnych dzieci...
Może to trochę dołujące...
Dorośnij a zrozumiesz...
Cisz się tym co masz i dalej podniecaj się swoimi hasłami ideologicznymi. Może znajdziesz sobie podobnych ludzi, którzy będą marzyli o tm, że swoim krzykiem coś zdziałają...
Pozdrawiam Cię
Ps. Stronka 3-city chodzi tragicznie wolno...
Ifcia
Współczuję Ci szczerze, skoro całym swym dotychczasowym życiem doszłaś do wniosku, że nie ma w nim litości, sprawiedliwości ani miłości innej, niż do dzieci. Życie jest takie, jakie je sami projektujemy na zewnątrz, i wcale nie musi być dla Plagiata takie, jakie jest dla CIebie. Tylko od niego to zależy, jakie będzie jego życie :)
Atmo
Atmo, Atmusiu jesteś strasznie miła i fajna (stare HP?)
ale Ifka ma racje, niestety tak jest - dżungla , bo nią jest życie , ma swoje prawa socjologiczno-biologiczno-zoologiczne . One są drapieżne a czasem krwiożercze i nic na to nie poradzisz ani Ty , ani My , ani ktokolwiek inny, . Pozdrowienia serdeczne
ale Ifka ma racje, niestety tak jest - dżungla , bo nią jest życie , ma swoje prawa socjologiczno-biologiczno-zoologiczne . One są drapieżne a czasem krwiożercze i nic na to nie poradzisz ani Ty , ani My , ani ktokolwiek inny, . Pozdrowienia serdeczne