Widok

dzidziuś- lepszy proszek czy balsam do prania?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wyczytałam że dzidziuś ma bardzo dobre opinie ale zastanawiam się czy lepiej kupić proszek czy balsam do prania?

Chyba że z własnego doświadczenia polecacię inne proszki to proszę o opinie :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas dzidzius kompletnie sie nie sprawdzil, piore w lovelli i jak dla mnie rewelacja
image
image
mi lovela prawie nic nie dopierała :/
jak kupiłam proszek dzidziuś to wyprał mi wszystko, czego nie doprała bryza :D
balsamy/płyny/żele same z siebie są lepsze, bo lepiej się wypłukują, ale nigdy nie używałam :)
Ja jestem bardzo zadowolona z dzidziusia,kupuje najczesciej płyn do prania,lub proszek,balsamu jeszcze nie mialam.
nigdy nie pralam dzieciecych ubran w specjalnych proszkach dla dzieci :) jedyne "ustepstwo" to plyn do plukania "sensitive" przez ok pierwszy rok. (robilam tak za rada starszej kuzynki, matki 2 dzieci ;))
ja prałam tylko miesiąc czy dwa, w sumie nawet nie wiem dlaczego :P teraz już od początku będę prać w persilu :)

a prasowałam tylko pierwszą partię wypraną przed porodem, potem nie miałam już czasu :D
ja też nie mam zamiaru prać dłużej niż max 1 rok chyba że dzidziuś będzie miał uczulenie no to co innego.

a widziałyście gdzie może jest w promocji?
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

do góry