Widok

dzidziuś- lepszy proszek czy balsam do prania?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wyczytałam że dzidziuś ma bardzo dobre opinie ale zastanawiam się czy lepiej kupić proszek czy balsam do prania?

Chyba że z własnego doświadczenia polecacię inne proszki to proszę o opinie :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas dzidzius kompletnie sie nie sprawdzil, piore w lovelli i jak dla mnie rewelacja
image
image
mi lovela prawie nic nie dopierała :/
jak kupiłam proszek dzidziuś to wyprał mi wszystko, czego nie doprała bryza :D
balsamy/płyny/żele same z siebie są lepsze, bo lepiej się wypłukują, ale nigdy nie używałam :)
Ja jestem bardzo zadowolona z dzidziusia,kupuje najczesciej płyn do prania,lub proszek,balsamu jeszcze nie mialam.
nigdy nie pralam dzieciecych ubran w specjalnych proszkach dla dzieci :) jedyne "ustepstwo" to plyn do plukania "sensitive" przez ok pierwszy rok. (robilam tak za rada starszej kuzynki, matki 2 dzieci ;))
ja prałam tylko miesiąc czy dwa, w sumie nawet nie wiem dlaczego :P teraz już od początku będę prać w persilu :)

a prasowałam tylko pierwszą partię wypraną przed porodem, potem nie miałam już czasu :D
ja też nie mam zamiaru prać dłużej niż max 1 rok chyba że dzidziuś będzie miał uczulenie no to co innego.

a widziałyście gdzie może jest w promocji?
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

do góry