Widok

dziecko 3 dni po antybiotyku-jechać na wakacje nad morze?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
we wtorek mam wizyte u lekarza i oczywiście i jego będę się pytała ale mam pytanie do Was - może już miałyście taką sytuację..
moje dziecko bierze teraz antybiotyki - włącznie do wtorku. już widać poprawę. czy byście jechały na wakacje nad morze po paru dniach po braniu antybiotyku przez dziecko?
wiem że organizm jest wyjałowiony i nie wiem czy przełożyć ten wyjazd czy jechać..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
skoro widac poprawe to dobry znak,
dbac o malucha zeby nie przewialo ..
ale zastanow sie tez czy to daleka droga
ne wiem gdzie mieszkasz .. a samochod moze dzieciaczka wymeczyc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
i nie kapac go w naszym syfie bo oslabiony zalapie cos
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja bym jechała skoro jest poprawa ,może być tak że dziecko szybciej dojdzie do siebie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jechac, zabrac stosowne probiotyki ze soba, odpowiednie ubranie i jechac :)) świeże powietrze nikomu nie zaszkodzi :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile dziecko ma lat? jeżeli odpowiednio podajesz probiotyki podczas antybiotykoterapii to nie jest wyjałowione (między podaniem antybiotyku a probiotyku powinien być odstęp czasu, bo antybiotyk niszczy probiotyk), do tego jogurty (nawet zwykłe) to świetna pożywka dla naszych bakterii jelitowych, urozmaicona dieta i w drogę :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mały ma 3 latka..nadal sie waham ale chyba faktycznie pojedziemy tylko zrezygnujemy z plażowania..
asi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ostrogi piętowe - jakie zabiegi najskuteczniejsze? (77 odpowiedzi)

Czy ktoś się borykał z tym problemem? Jakie zabiegi najbardziej pomagają?

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry