Widok

dziewczyny proszę o pomoc,jak dojechać z Wrzeszcza do AUCHAN?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
pilnie prosze o pomoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musisz dojechać do Dworca Głównego a potem w autobus 161, 167 lub 168
image
image
powiem Ci, że nie jest to proste od kiedy zlikwidowali autobus do Auchan.
Musisz dojechać do głównego niestety i spod dworca PKS jadą tam wszystkie autobusy. Na przystanek, musisz się cofnąć nieco w stronę Sopotu.
Wiem, że jeździ jakiś autobus z Wrzeszcza na Jasień, ale potem i tak trzeba z pół godziny czekać na przesiadkę, bo autobusy nie są zsynchronizowane. A tak wsiadasz na dole i już jedziesz do góry. Nie polecam godzin "korkowych" bo wtedy jedzie się prawie godzinę z głównego.

Jest też opcja chyba 127 na ul Myśliwską na Morenie i wtedy ok 2km marszem przez poligon ;)
image[/url]image[/url]
effcia: hehe jak konkretnie :)
a ja jak zwykle marudzę, ale dojazdy tu, to była dla mnie kiedyś niezła trauma ;)
image[/url]image[/url]
napisz może jeszcze dokładnie z jakiego miejsca we wrzeszczu chcesz dojechac
wrzeszcz pkp
opcja 1 - z Wrzeszcza PKP autobusem 164 lub 264 na Jasień (przystanek Damroki) i tam przesiadka na 167 168 lub (w zależności od pory dnia) 367 i 525;
opcja 2 - z Wrzeszcza autobus 157 i na kokoszkach przesiadka w 167 lub w zależności od pory dnia 367, 525
opcja 3 - dojechac do Gdańska Głównego i z dworca PKP jechać autobusem 167 168 367 lub 525
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wystarczy na stronie:
http://www.juzwychodze.pl/

wpisać skąd odjazd - wybrać przystanek "PKP Wrzeszcz" i cel podróży - Hipermarkety - wybrać Auchan.
Zobaczysz ile Ci zajmie dojazd.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

do góry