Widok

meble vox-opinie

prosze o opinie:-)posiadaczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,mam połowę mieszkania umeblowaną tymi meblami i uważam ,że nie są zbyt tanie ale warto zainwestować ,jak dla mnie niezniszczalne w porównaniu do np.BRW(KOSZMAR) oczywiście,ze jakies drobne mankamenty mogą się zdarzyć ale bez przesady ,jak ktos chce mieć z najwyższej półki to myslę ,że musi siegnąc do innej jeszcze doższej Firmy-może wtedy bedzie na 100% zadowolony ,miałam robione równiez meble na zamówienie u stolarza i też się nie sprawdziły,wiec wolę widzieć co kupuję
a powiem jeszcze jedno -kazdy sklep Vox żądzi się swoimi prawami,ja musiałam za dowóz zapłacić a koleżanka ,która w innym oddziale kupowała -juz nie !!! bo ten sklep nie miał podpisanej umowy z przewoznikiem i sami własciciele dowozili meble (ale bez wniesienia!!!)
witam,mam połowę mieszkania umeblowaną tymi meblami i uważam ,że nie są zbyt tanie ale warto zainwestować ,jak dla mnie niezniszczalne w porównaniu do np.BRW(KOSZMAR) oczywiście,ze jakies drobne mankamenty mogą się zdarzyć ale bez przesady ,jak ktos chce mieć z najwyższej półki to myslę ,że musi siegnąc do innej jeszcze doższej Firmy-może wtedy bedzie na 100% zadowolony ,miałam robione równiez meble na zamówienie u stolarza i też się nie sprawdziły,wiec wolę widzieć co kupuję
a powiem jeszcze jedno -kazdy sklep Vox żądzi się swoimi prawami,ja musiałam za dowóz zapłacić a koleżanka ,która w innym oddziale kupowała -juz nie !!! bo ten sklep nie miał podpisanej umowy z przewoznikiem i sami własciciele dowozili meble (ale bez wniesienia!!!)
witam nie pojęte jest że takie rzeczy się wydarzył w szoku jestem , jestem posiadaczem szafy modern 3 drzwiowej mam ją ok 7 lat 2 razy rozmontowana i zmontowana na nowo podczas przeprowadzki .
w takim razie może nastąpił problem przy montażu
regulacja jest bardzo prosta , jeżeli to wina szafy dlaczego nie złożyłaś reklamacji . masz dwa lata , jeżeli poprosisz w salonie w którym zakupiłaś tą szafę nawet po minięciu reklamacji myślę że ci załatwią
pozdrawiam i radzę zgłosić reklamacjię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
patrzac na imie i nazwisko to spróbuj na cezary.zemro@vox.pl zamiast cezray.zemło@vox.pl
ha ha jakość a cena? za pokrzywioną komodę chcą 1400 zł którą stolarz zrobi za 800 i tak każdy mebel na wymiar o 1/3 ceny zrobi stolarz taniej lepiej i z lepszej płyty a skąd wiem bo sam robię meble i widziałem tą lipę za duże pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
pisałem i nic żadnej odpowiedzi więc się bujaj z vox-em
Radzę Ci bardzo uważać podczas jej użytkowania, to klikające zamykanie jest może i oryginalnym rozwiązaniem, ale są tam użyte najgorsze zawiasy z możliwych, rozpadają się po upływie pół roku. Kupowałam je w sklepie z galanterią meblową i jak je pokazałam sprzedawca mi powiedział, że to najgorszy szmelc, a firma w której je kupowałam wycofywała je ze swojego asortymentu ze względu na cieniutką jakość. Niestety nie to było najgorsza zmorą tych mebli, zawiasy się non stop "luzowały co uniemożliwiało zamykanie szafy, a dziś czara goryczy się przelała, bo skrzydło po prostu odpadło od szafy i poleciało na moją kostkę, miałam dużo szczęścia, że łóżko stojące obok zamortyzowało upadek, bo skończyło by się na złamaniu, a gdyby w ich pobliżu znalazło się dziecko, nawet nie chcę myśleć co by się wówczas stało. Odradzam zakup tych mebli i sama nigdy więcej nie kupię nic z Vox'a, a jeśli już masz swoją wymarzoną szafę bądź bardzo ostrożna podczas jej użytkowania, a każde usterki zawiasów, zgłaszaj nawet gdybyś miała to robić co miesiąc, ja teraz żałuję, że tego nie robiłam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
:) ja kupiłem szafę u lokalnego sprzedawcy w białej podlaskiej u którego można zakupić meble od kilku producentów krajowych i jakoś za 3000zł potrafili mi wnieść i złożyć szafę i jakoś im się to opłacało więc raczej tu chodzi o lipne podejście vox do klienta. a do wielkich fanów vox to się nie znacie bo vox robi komody z szufladami o szerokości 900mm z płyty 16mm które się wykrzywiają i daje najtańsze prowadnice bez stabilizatorów co jest nie do przyjęcia w fachu stolarskim. a koszt takiej komody chodzi o Komoda z szufladami HiFi to 1090zł a u stolarza który zrobił by z płyty 21mm i prowadnicami ze stabilizacją 750 zł i na tym koszty vox obniża na jakości
pisałem do pana i jakoś odpowiedzi nie otrzymałem więc nie ciśnij mi tu a vox to dziadostwo za spore pieniądze. i nie kupię tam więc żadnych dziadowskich mebli ani moi znajomi.
właśnie zamówiłam szafę modern, łóżko już mamy i jest bez zarzutu, ale otóż wczoraj odebraliśmy szafę i co się okazało, nie ten kolor, który zamawialiśmy i znów czekanie 2 tygodnie, a tak chciałam przed świętami mieć...
My mamy VOX classic: łóżko, 2 szafki nocne i komodę. Jesteśmy zadowoleni, zwłaszcza z baaaaardzo pojemnej skrzyni pod łóżkiem. Jakość bez zarzutu.
Szkoda, ze już kupiłam bo teraz te panele są w lepszej cenie a na dodatek dorzucają podkład gratis.
Ja też kupiłam ich panele i jestem zadowolona szczególnie z koloru :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja właśnie jestem w trakcie remontu i położyłam panele podłogowe vox. Z tego co piszą na opakowaniu i z tego co mówił sprzedawca i sama się orientowałam to wybór jest słuszny. Ścieralność wynosi 4. Także nie jest źle a i cena w sumie jest przystępna bo akurat mają te panele teraz w promocji.
A powiedźiie mi jak się sprawują panele podłogowe vox? Czy te z jesteście zadowoleni? Jak ze ścieralnością?
Od 5 lat mam zestaw magellan( szafa narożna, regały, komody). meble nie warte swojej ceny. drzwiczki wypaczają się, szuflady rozsypują a okleina zdziera. Zaznaczam, że wszystkie elementy montowane były przez fachowców z firmy VOX. Zdecydowanie nie polecam.
mam problem ze zmontowaniem biurka modern boki nie dochodzą jak należy może mógłby mi Pan doradzić jak je docisnąć ?
nadstawka do komody narożnej w modern została przygotowana do montażu tak ,że możliwe było jej zmontowanie na odwrót to znaczy otwory do śrub i naklejka została w środku a więc na zewnątrz czy z tego tytułu mogę liczyć na upust ?
Montaż biurka w modern to prawdziwa ekwilibrystyka dobrze ,że mam długie ręce ...
meble voxa sa słabe, promują się jako nowoczesna firma, solidna i stawiających a design,a nie dość,że mają meble słabej jakości, to sprzedają podróbki znanych projektantów, co jest niedopuszczalne, gdy chcą promować się na rynku europejskim jako polska firma. Brak słów
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
najlepiej u stolarza zrobic wtedy pewosc raczej jest ze sie nic nierozleci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie spotkalo to samo z taka sama sypialnia. Ponad to kupilem skorzana kanape i fotele. Wakapie poroku popekala skora wiec mam dziury a po dwoch latach pekaja sprezyny. NIGDY WIECEJ VOXa!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry