Widok

meble ze sklepu online

Hejo! Czy ktoś z was miał może do czynienia ze sklepem http://www.topeshop.pl ? Bo znalazłam tam śliczną komodę i zastanawiam się jak z ich jakością.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
fajne meble, wzorowane na IKEI, ale mnie sie podobaja ich komody. tez jestem ciekawa jakz jakoscia. ale chyba za taka cene nie mozna wymagac nie wiadomo czego...... daj znac jesli zdecydowalas sie zlozyc zamowienie I doszlo, ciekawa jestem Twojej opinii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Często cena jest wyznacznikiem jakości, coś tanie zazwyczaj zrobione jest z komponentów niskiej jakości, a meble jakościowe i np lakierowane po prostu muszą być droższe.
Ja wolę przed zakupem obejrzeć meble czego jednak taki zakup nie daje.
Takie rzeczy wolę również zobaczyć na własne oczy, wiadomo że przez neta jest prościej i szybciej, ale jeśli chodzi o inne rzeczy to się zgadzam :)
Ja właśnie nie za bardzo mam jak latać po sklepach, a zdecydowałam się na zmianę aranżacji salonu i szukam mebli głównie w internecie. Z drugiej strony wiadomo, że lepiej mebel zobaczyć na własne oczy, dotknąć i wtedy podjąć decyzję, bo na zdjęciach to wszystko ładnie wygląda a potem przyjeżdża bubel :P
Bez przesady, jeżeli kupujesz meble w dobrym salonie, to bubel nie przyjedzie :P
No dokładnie - teraz konkurencja jest tak duża, że żadna szanująca się firma nie puści wadliwego produktu na rynek. Także nie obawiaj się zmian w meblach - na pewno znajdziesz coś ciekawego dla siebie ;)
Zgadzam się z przedmówcami. Zresztą od czego jest reklamacja?
Może warto zaryzykować? Jeśli mebel nie będzie Ci odpowiadał to zawsze masz chwile czasu na zwrot. Powodzenia w zakupach, sama czekam z niecierpliwością na zmiany w swoim mieszkaniu:)
Zgadzam się z przedmówcą. A może rzecz się jednak spodoba? Jeśli nie to zawsze możesz odeslać.
Bałabym się kupować meble z internetu. Kolor i wygląd mogą trochę różnić się od rzeczywistego. Ale zawsze przecież można zwrócić towar.... Może przejdź się jeszcze po różnych sklepach meblowych - będziesz mieć lepszą orientację!
Jakie meble polecacie? Podobno ostatnio "w modzie" są meble modułowe. Ktoś ma i może się wypowiedzieć?
Mam i chwalę sobie ten zakup. Meble są bardzo nowoczesne, wyglądają niepozornie ale sporo da się tam upchnąć;) do tego solidne wykonanie - za to ogromny plus. Naprawdę warto. Miałam spory wybór jeśli chodzi o kolor ale ostatecznie zdecydowałam się na biały.
@matyllda a gdzie kupowałaś meble? Salon czy w necie?
W salonie. Wolę zawsze sprawdzić na żywo zanim coś kupię;)
Ja również. Stałam się ostrożniejsza od kiedy kupiłam meble przez neta. Pierwszy i ostatni raz. To było totalne rozczarowanie. Teraz jak mam coś kupić to latam po sklepach. Trochę ruchu nie zaszkodzi;)
Przymierzam się do zamówienia przez net'a narożnik i na jakieś stronie zauważyłem zapisek, że ze względu na to, ze mebel jest na zamówienie to nie podlega on możliwości zwrotu jak innych produktów zakupowanych przez internet w przeciągu 10dni od dostarczenia. Niby mebel na zamówienie i wydaje się takie postępowanie logiczne, ale jeżeli na dzień dobry ktoś w sklepie pomyli np. rodzaj obicia to nie chciałoby mi się robić reklamacji tylko po prostu zwrócić towar.

Czy ktoś możne spotkał się z czymś takim?...czy takie praktyki są zgodne z prawem?
Ja raczej w nieznanych sklepach nie kupuję. Jak już szukam mebli to zazwyczaj w Agacie, bo przynajmniej wiem, że przyjdzie do mnie to co zamawiałam i w niedrogiej cenie.
Nie lubię kupować kota w worku, jeśli am coś zakupić to wolę to namacalnie zobaczyć i zdecydować. A tym bardziej jest później coś nie gra to wiem gdzie się udać i z kim rozmawiać by wszystko wyjaśnić. Nikt mnie nie zbyje.
Dokładnie. Również wolę pochodzić po salonach. Czasami można znaleźć w necie tańszą ofertę ale wolę dopłacić więcej i mieć solidne meble. W końcu nie zmieniamy ich codziennie;)
Marzą mi się nowe meble do salonu, jakieś stylowe i nowoczesne. Obawiam się tylko, że pewnie cena mnie zgasi:/ w necie ceny są niezłe ale nie jestem pewna co do solidności wykonania. Może ktoś zna coś w salonie stacjonarnym w przystępnej cenie?
Z czystym sumieniem mogę polecić Ci najnowszą kolekcję Possi Light. Wrzuciłabym Ci linka, ale zaraz wywalą za spam. Meble są bardzo dobrej jakości w przyzwoitej cenie. Sama wybierasz kolorystykę poszczególnych elementów szafki. Kolejnym plusem mebli modułowych jest to, że możesz je ustawiać i przestawiać, jak Ci wygodnie. :)
Dzięki za linka!!!Bardzo mi się podobają, zdecydowanie w moim stylu. Przeoczyłabym taka kolekcję:D wybiorę się w weekend zobaczyć a raczej upewnić się, że mam nowe meble w salonie;)
Obejrzałam mebelki, zacna kolekcja zacna:) szkoda, że niedawno kupiłam nowe meble do salonu. Ale co się odwlecze to nie uciecze, namówię Lubego na nowe meble do sypialni;) Wydaje mi się, że się sprawdzą.
Zgadzam się z Janiną. Mam te mebelki od niedawna w salonie i są rewelacyjne. Mój salon budzi teraz podziw i zazdrość odwiedzających haha ;) Plusem jest też to, że łatwo można je przestawiać i kombinować z nimi. Mąż źle obliczył szerokość jedenego z modułów ale po kilku roszadach udało się meble ustawić inaczej, fajnie i sprawić, że nigdzie nie wystają:)
Natknęliśmy się na ten topeshop jak na necie szukaliśmy szafki rtv o konkretnych wymiarach i kolorze, szfaka jak nam pasowała była w topeshop ale po zobaczeniu ceny (śmiesznie niska) dalej jej nie braliśmy pod uwagę.

Trzeba pamiętać, że w prezentacji mebli i nie tylko mebli na necie jest dużo socjotechniki, foty, naświetlenie, kolorystyka, klimat , ale wg mnie nie da się wyprodukować mebla spełniającego nasze oczekiwanie w cenie na topeshop, jesteśmy przekonani, że na żywo niespodobałby się nam. Takie rzeczy jak narożniki szafki, faktura, uchwyty są niedoocenienia przez net
Ja na swoje meble potrzebowałam dodatkowej kasy. Skorzystałam z internetowych pożyczek http://www.kf-omega.pl/ i mam sypialnię marzeń. Pożyczka na super warunkach, warto było.
Zapraszam do salonu z meblami RAD-POL Gdańsk al. Grunwaldzka 569 lub Sopot ul. Bohaterów Monte Cassino 47
Meble nowe stylizowane lub nowoczesne.
Zapraszam na stronę http://www.rad-pol.com.pl/ oraz śledzenie na FB gdzie zamieszczane są nowe oferty : Rad-Pol Gdańsk/Sopot.

Teraz tanie wcale nie oznacza tandetne. Można znaleźć niedrogie meble, które mają dobrą jakość. Takie oferuje fabryka mebli Kępno, na tej stronie możecie przejrzeć ofertę ifm-meble.com . Możecie u nich zamówić sofy, fotele, narożniki czy łóżka. Mają bardzo duży wybór różnych mebli tapicerowanych. Poza tym mebel można też zwrócić w ciągu 14 dni.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jakie okna polecacie? (156 odpowiedzi)

Potrzebuję dobrych okien, jakie firmy z trójmiasta polecilibyście?

Gecco Deweloper (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Kuchnia na wymiar - cena - opinie (188 odpowiedzi)

Witam wszystkich ! :) chciałabym prosić o pomoc w wyborze firmy, która zrobi mi meble kuchenne na...

do góry