Widok
Obrzeża Gdańska są bardziej oblegane od dużych dzielnic w okolicach centrum, bo tam powstało masę osiedli a przedszkole jedno na 5 dzielnic
Natomiast w centrach i dużych starych dzielnicach uchowało się jeszcze sporo przedszkoli na jedną dzielnicę
Natomiast w centrach i dużych starych dzielnicach uchowało się jeszcze sporo przedszkoli na jedną dzielnicę
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
najlepiej nie brać ślubu lub się rozwieść:-) he he
bo takie osoby maja pierwszeństwo
oczywiście żartuje, trzeba liczyć na szczęście lub zapisywać do przedszkola na obrzeżach Gdańska lub po ogłoszeniu wyników pisać odwołania i dopytywać się czy ktoś nie zrezygnował od września
bo takie osoby maja pierwszeństwo
oczywiście żartuje, trzeba liczyć na szczęście lub zapisywać do przedszkola na obrzeżach Gdańska lub po ogłoszeniu wyników pisać odwołania i dopytywać się czy ktoś nie zrezygnował od września
Raczej nie na Bagna tylko właśnie na Szuwary to taka ulica w Gdańsku tylko ty jako policjant tego pewnie nie wiesz bo to dzielnica przez Was omijana i zapomniana.A na moje dziecko mogę mówić jak chce.Po co Ci znać jego imię chcesz się pobawić w pedofila?Gul Ci skoczył bo Twoje dziecko się nie dostało do przedszkola no cóż takie życie nie musisz pisać głupich komentarzy bo kto ma wiedzieć o co chodzi to wie tylko,że Ty jesteś pewnie za tępy żeby to pojąć.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Nie, tak samo mętnie jak w Gdańsku.
Mój dostał się w Gdyni, z odwołania złożonego bezpośrednio do Dyrektora całego zespołu szkół czy jak tam mu, a nie żadne słodkopierdzące prośby do Komisji Odwoławczej.
Odwołanie mocne w treści, ale nie żałuję. Liczy się efekt!
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
Mój dostał się w Gdyni, z odwołania złożonego bezpośrednio do Dyrektora całego zespołu szkół czy jak tam mu, a nie żadne słodkopierdzące prośby do Komisji Odwoławczej.
Odwołanie mocne w treści, ale nie żałuję. Liczy się efekt!
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.