Widok

relacja 10.09

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Trochę czasu już minęlo, emocje prawie opadły, podróż poślubna się skończyła... czas więc na relacje... Jeżeli macie chwilkę i ochotę poczytajcie....
Czwratek i piatek przed slubem, był tak wyczerpujący, że nie mogłam już się doczekać tego sobotniego poranka, kiedy to pojde sobie do fryzjera, potem makijaż, przebiorę sie w odebraną dzień wcześniej suknię i złożę przysięgę miłości mojemu M.
Zaplanowałam sobie, że pośpię do 8. Niestety, około 6:30 zaczęły się prace remontowe w moim bloku - ocieplanie:) Wstałam więc nieco wcześniej i z baaaardzo zapuchniętymi oczetami pojechałam do fryzjera.
Fryzurka wyszła super, bardzo naturalnie, czyli tak jak chciałam. Potem do domku, gdzie oddałam się naszej sławnej już Wizie. Makijaż wyszedł super, zapuchnięte oczy zostały pięknie zretuszowane, więc od razu poczułam się lepiej - Wiza, wielkie dzięki raz jeszcze:):):)

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy moge rowniez prosic o namiar na fotografa
czy moglabyś przeslać mi namiary na zespół?
Wszystkiego naj. Lidzia, przeslij mi prosze namiary na Waszego fotografa.
powiem Wam ze my kupilismy nowe mieszkanie w spoldzielni na chelmie 3 pok65,5 m2 z garazem 25m2 i dalismy za to 170tys.wiec nie wiem czy oplaca sie kupowac statre do remontu za ta sama kase+koszta remontu.
no i ja chciałabym sie dołączyć do życzeń, aby te promyczki w waszych oczach świeciły już zawsze, wiele miłosci wam życzę. Opinia moja jest taka sama jak moich poprzedniczek - wyglądaliście rewelacyjnie!!!
Poproszę o namiary do Wizy.
Lidzia, jeszcze raz wszystkiego dobrego na wspólnej drodze życia :)) Niech Wam słoneczko zawsze świeci.

Piękna z Ciebie kobitka, cudnie wyglądałas i macie przepiekne zdjęcia, bardzo mi się podobają, gratuluję wyboru,

Pozdrawiam

Czerwcowa
image
No nie, nie umiem:( zapomnialam. Sprobuje pozniej
Probuje wiec załączyć zdjecie z fryzjera. Nie mam dokładniejszego:(

image

a... i jeszcze jedno z pleneru, moje jedno z ulubionych

http://www.lastowski.com/tester/crw_9196.jpg
Gratulacje Lidziu, wyglądałaś prześlicznie. Życzę Wam dużo miłości i abyście w 20-stą rocznicę ślubu czuli się tak szczęśliwi na jakich wyglądacie teraz. Mnie się udało. W tym roku obchodzimy taką rocznicę i choć doświadczyliśmy wielu różnych zdarzeń czuję się osobą bardzo szczęśliwą, a mój mąż jest mi 100 razy bliższy niż 20 lat temu. Przepraszam cię bardzo bo wszyscy o to pytają, ale bardzo proszę o namiary na panią, która cię malowała, fotografa i oczywiście fryzjera. Z góry serdecznie dziękuję i jeszcze raz życzę szczęścia.
ale gapa jestem, tak podobały mi się zdjęcia, że spytałam o fotografa a miało być FRYZJERA hahaha :)

więc proszę o kontakat do niego
Piękna para i piękna fotografia Lidziu - życzę Wam wielu tak pięknych i wyjątkowych dni jak tamten niezapomniany, dzięn ślubu!!

Bardzo proszę o namiary do fotografa- mam nadzieję, że jest z Gdyni
pozdrawiam
oczywiscie ode mnie rowniez wszystkiego najlepszego. mam jedna probe :czy moglabys wkleic jakies zdjecia na ktorych lepiej widac fryzurke? i oczywiscie podac namiar na fryzjera.z gory dzieki:)

Wszystkiego naj na nowej drodze zycia. Wyglądaliście super. pozdrawiam
Piękne ale ... jednak móc widzieć i przeżyć to life ... nie do opisania, jeśli tego nie dotkniesz, mam rację? Lidka? Hmm..!
Trochę czasu minęło, ale życzenia chyba nigdy się nie przedawniają, więc....WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!!
Tak jak napisałaś fryzura wyglądała bardzo naturalnie. Jeśli możesz to podeślij mi proszę namiary na fryzjera.
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
a ja poprosze o namiary na fryzjera :) dzięki fryzura piekna :) no właściwie to wszystko piękne TY Maż no po prostu miodzio :)

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Jesteście prześliczną parą. Zdjęcia supeeer. Czy bym mogła prosić o namiary na fotografa.
Zdjecia przesliczne, proszę o namiary na fotografa.
bardzo proszę o namiary na tego extra fotografa
do góry