Widok

relacja 10.09

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Trochę czasu już minęlo, emocje prawie opadły, podróż poślubna się skończyła... czas więc na relacje... Jeżeli macie chwilkę i ochotę poczytajcie....
Czwratek i piatek przed slubem, był tak wyczerpujący, że nie mogłam już się doczekać tego sobotniego poranka, kiedy to pojde sobie do fryzjera, potem makijaż, przebiorę sie w odebraną dzień wcześniej suknię i złożę przysięgę miłości mojemu M.
Zaplanowałam sobie, że pośpię do 8. Niestety, około 6:30 zaczęły się prace remontowe w moim bloku - ocieplanie:) Wstałam więc nieco wcześniej i z baaaardzo zapuchniętymi oczetami pojechałam do fryzjera.
Fryzurka wyszła super, bardzo naturalnie, czyli tak jak chciałam. Potem do domku, gdzie oddałam się naszej sławnej już Wizie. Makijaż wyszedł super, zapuchnięte oczy zostały pięknie zretuszowane, więc od razu poczułam się lepiej - Wiza, wielkie dzięki raz jeszcze:):):)

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image

Po makijażu do domku do rodziców, przebrać się i otrzeć łzy wruszenia mamy. U rodziców powstało trochę problemów z noclegiem dla mojej 30-osobowej rodzinki, więc około 14:30 (czyli półtorej godziny przed ślubem) nadjechał pod dom autobus z 30 osobami, które musiały się umyć, przebrać i umalować. jakoś się jednak w tym odnalazłam, szybciutko ubrałam, przyjechała moja siostra z welonem, a potem to nasze spotkanie... Pierwsze spojrzenie na mojego M., cudowne uczucie, wielkie wzruszenie, łzy w oczach.
Potem Błgosławieństwo i szybciutko do Kościoła. Bez stresu, z wielkimi uśmiechami, wkroczyliśmy dumnie przed Ołtarz, by złożyć sobie śluby małżeńskie. Było cudownie...
A potem juz tylko zabawa, zabawa, zabawa do białego rana.
Mogłabym pisać i pisać, ale pewnie i tak już Was zanudziłam.
Wkleję więc jeszcze pare zdjęc, co by udowodnić, jak bardzo tego dnia byliśmy szczesliwi, i oczywiście jesteśmy do dzisiaj...

image

przed Kościołem w Bojanie

Plener
image
image
image
image
image

Chciałabym jeszcze tylko podziękować najcierpliwszemu i najbardziej oddanemu fotografowi na świecie, Arturowi Łastowskiemu, za cudowne zdjęcia, za atmosferę, profesjonalizm i ciepłe słowa.
Podziękowania również dla naszej orkiestry Tequila, za humor, elastyczność, cudne granie do białego rana, cierpliwość a przede wszystkim za show w Kościele i oczywiście za saksofon, którego brzmienie już zawsze będzie przypominać mi ten najpiękniejszy w życiu dzień.

Wszystkiego naj................. pięknie wyglądaliście, dużo szczęścia i radosci
piękną suknia, mogłabyś podać namiary na salon gdzie ją kupiłaś lub z jakiej kolekcji jest suknia
jeszcze raz samych szczęsliwych dni - życzę Wam
dzięki za życzenia:) a suknia to LaSposa, model Paradiso, lekka jak piórko, cudownie sie w niej czułam, kupiłam ją w Warszawie w Madonnie na Wiczej, ale z tego co sie pozniej dowiedziałam, salon jest tez w Olsztynie i chyba Bydgoszczy (pewnie bedzie taniej niz w W-wie)
Pozdrawiam

super zdjęcia i prześliczna z Ciebie panna młoda;)
a tak w ogóle to masz znajomą buźkę;)-hmhm
Hmhm, może po prostu kogoś Ci przypominam, często ludzie mi mówią, że gdzieś mnie już widzieli. A może naprawde kiedyś się spotkałyśmy.? Widziałam Twoje zdjęcia, też prześliczne

Moje gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Jestescie piekna para! Czy moge zapytac gdzie twoj maz kupil garnitur?
garnitur kupiony w Vistuli ,ale podejrzewam ,że już takiego nie znajdziesz bo to wiosenna kolekcja.Ale może...

wyglądaliście prześlicznie...jeszcze raz wszyskiego naj naj naj samych szczęśliwych dni w Waszej nowo założonej rodzince...

Dziekuje za maila gdzi polecasz mi swojego fotografa.
Cudna sukienka i cudne zdjęcia!!!! Zwłaszcza na tym drugim (makijaż) wyszłaś po prostu bajkowo:) Pozdrawiam
Najserdeczniejsze życzenia... śliczna z was para- dużo miłości, radości i słońca na każdy dzionek wspólnego życia !!

Dołączam się do życzeń ;) wszystkiego naj,naj,naj ;) a zdjęcia ładne.. naprawdę.. to drugie wprost urzekające.. gratulacje raz jeszcze.. ;)

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Hej Lidzia!
Wszytskiego najlepszego, dużo szczęscia i żeby wszystko szło po waszej myśli! Bądzcie zawsze tacy szczęsliwi!
Łezka sie w oku kręci czytając takie relacje! I nie mogę sie doczekać swojego! A to jeszcze tyle czasu... aaahhh
Wiesz, cieszę bo u nas też będzie grać Tequila! (pozdrawiam ;) a nasz fotograf to również Artur! (również pozdrawiam ;)
Napisałam do ciebie również maila...
Pap ;o)
pieknie wygladaliscie:)
zycze Wzystkiego Njlepszego na Nwej Dodze Zycia:)
I bardzo prosze o osoby poinformowane o przeslanie mi namiarow na maila do Wizy:) bardzo bardzo rposze:)

nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić

:)
witam:) zdjecia śliczne, relacja...hmm..chciałoby sie poczytac więcej:) mam wielką prośbę, poprosze o namiary na panią, która robiła Ci makijaż.. jest sliczny, chociaż to może zasługa samej natury:)Pozdrawiam, i wszystkiego najlepszego życze:)
do góry