Widok

emolium na ciemieniuche????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy to prawda,że maścią emolium można smarować ciemieniuszkę?czy to pomaga????juz nie wiem co mam robić,oliwka nic nie daje;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kup OLEJUSZKA SKARB MATKI
w aptece dostaniesz rewelka u nas tylko to pomogło

http://www.skarbmatki.pl/strona.php?16169
image
chyba raczej emolium sie nie nadaje bo nawilża, a ciemieniuche trzeba natluszczac.

image
image
Polecam preparat firmy Mustela Stelaker. Dostepny w aptekach. Koszt ok 30 zł. Ciemienucha schodzi po 2 - 3 dniach. Smarujesz na noc, rano wyczesać i umyc głowke szamponem.

Wprawdzie wydaje się że jest go mało, ale żeby zlikwidować ciemienuchę wystarczy odrobina.

Mojej coreczce po oliwce robiło sie coraz gorzej. Cała głowa + brwi i nosek był w tym swiństwie. Po uzyciu tego preparatu wszystko zeszło po 3 dniach. Po 2 tygodniach powtórzyłam profilaktycznie i już nic nie ma.
dziękuje za odpowiedzi
nam bardzo pomogło (krem emolium)
również mogę polecić mustele!
image
nam pomogła parafina. Jest bardziej natłuszczająca niż oliwka. po posmarowaniu wyczesuj szczota, a w czasie kąpieli dokładnie umyj głowę. Po 2 dniach znika!!
olejuszka kupiona,poczekamy na efekty:)dziękuje za wszystkie opinie
Paula szkoda, że nie napisałaś do mnie na priva bo mam cerkosol - rewelacyjny na ciemieniuszke. Jak to nie pomoze to niech małzyk podskoczy do mnie to dam Ci ten cerkosol:)
nam tez się zrobiła teraz w 3 miesiącu i smaruję emolium, bardzo dobrze działa, efekt po kilku dniach.
image
my mamy kremik Klorane na ciemieniuchę...2 dni i znika :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry