Widok

emolium na ciemieniuche????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy to prawda,że maścią emolium można smarować ciemieniuszkę?czy to pomaga????juz nie wiem co mam robić,oliwka nic nie daje;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kup OLEJUSZKA SKARB MATKI
w aptece dostaniesz rewelka u nas tylko to pomogło

http://www.skarbmatki.pl/strona.php?16169
image
chyba raczej emolium sie nie nadaje bo nawilża, a ciemieniuche trzeba natluszczac.

image
image
Polecam preparat firmy Mustela Stelaker. Dostepny w aptekach. Koszt ok 30 zł. Ciemienucha schodzi po 2 - 3 dniach. Smarujesz na noc, rano wyczesać i umyc głowke szamponem.

Wprawdzie wydaje się że jest go mało, ale żeby zlikwidować ciemienuchę wystarczy odrobina.

Mojej coreczce po oliwce robiło sie coraz gorzej. Cała głowa + brwi i nosek był w tym swiństwie. Po uzyciu tego preparatu wszystko zeszło po 3 dniach. Po 2 tygodniach powtórzyłam profilaktycznie i już nic nie ma.
dziękuje za odpowiedzi
nam bardzo pomogło (krem emolium)
również mogę polecić mustele!
image
nam pomogła parafina. Jest bardziej natłuszczająca niż oliwka. po posmarowaniu wyczesuj szczota, a w czasie kąpieli dokładnie umyj głowę. Po 2 dniach znika!!
olejuszka kupiona,poczekamy na efekty:)dziękuje za wszystkie opinie
Paula szkoda, że nie napisałaś do mnie na priva bo mam cerkosol - rewelacyjny na ciemieniuszke. Jak to nie pomoze to niech małzyk podskoczy do mnie to dam Ci ten cerkosol:)
nam tez się zrobiła teraz w 3 miesiącu i smaruję emolium, bardzo dobrze działa, efekt po kilku dniach.
image
my mamy kremik Klorane na ciemieniuchę...2 dni i znika :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry