Widok
o tak i to wielki.... jak gdzieś dzwoniliśmy w listopadzie to terminy były na wiosne!!! Jakimś dziwnym trafem nam się udało złapać jedną ekipę, ale na razie nie mogę nic o nich powiedzieć bo tylko zblil;i sufity i tynki... więc nie bardzo widać efekty ich pracy ;) oprócz piekielnego bałaganu ;)
ale po remoncie będę mogła powiedzieć więcej.
ale po remoncie będę mogła powiedzieć więcej.
Mój tata dorabia robiąc małe remonty, ale chyba nie o to Wam chodzi. On pracuje głównie popołudniami, więc jeżeli komus zależy na czasie to chyba raczej nie to... Ale jakby co to moge podać namiar. Z zawodu jest elektrykiem z uprawnieniami, ale też murarzem (sam postawił nasz dom), kładzie kafelki itp.
Zobaczcie http://pro-mac.pl/meble-kuchenne-wyglad-i-funkcjonalnosc/ gorąco polecam.
No to ja moge polecic mojego sasiada. W sumie ekipa w jednej osobie. Zrobi wszystko oprocz elektryki. Caly blok skorzystal z jego prac wykonczeniowo remontowych i wszyscy sa zadowoleni. Robi czysto, szybko i bardzo porzadnie. Polozy kafelki, glazure, panele, wycekoluje, wytapetuje, pomaluje, zrobi sufit podwieszany, bialy montarz itd. No tyle robil u mnie. Ostatnio wspominal ze wolne terminy ma od 20 stycznia wiec moze sie wpasujecie jak macie cos pilnego.
Podajcie swoje maile to przesle namiary. Boje sie podawac na forum bo moze tu linczuja za reklame czy cos. Pozdrawiam
Podajcie swoje maile to przesle namiary. Boje sie podawac na forum bo moze tu linczuja za reklame czy cos. Pozdrawiam