Widok

menu dla orkiestry

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej!!!!
Mam takie pytanko......czy dla orkiestry musi być takie same menu jak dla gości???Pytam bo płacimy trochę od osoby...i oprócz tego ze trzeba zapłacić za orkiestrę trzeba liczyć ich jako dodatkowych gosci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My. Zapraszam na nasz sympatyczny 10-cio godzinny "koncert" już w tą sobotę a gdzie? (na priva)! Pokażemy że wszystko można!!!
Basta!
Stary wiedziałem że będziesz pierwszy, mam też nadzieje że Waldek mnie też nie zawiedzie. No i Kaśka vel Arky tez ostatnio bardzo aktywny, czekam na wasze wpisy i będzie komplet
Tequila powiedz gdzie grasz ten koncert, nie trzymaj nas w napięciu chcemy zakosztować tej uczty artystycznej w twoim wykonaniu. Prędzej czy póżniej i tak albo ty nie wytrzymasz i sie pochwalisz (bo chwalipięctwo i samouwielbienie lezy w twojej naturze) albo ktoś nam to napisze, gdzie ten wspaniały jedyny w swoim rodzaju band da czadu
Niktoś napisał(a):

> Stary wiedziałem że będziesz pierwszy, mam też nadzieje że
> Waldek mnie też nie zawiedzie. No i Kaśka vel Arky tez ostatnio
> bardzo aktywny, czekam na wasze wpisy i będzie komplet

Też się obawiam tego "kompletu". Ale może ukrywa tu się jeszcze ktoś, ale się wstydzi dołączyć do tego towarzystwa? Halo? Może chociaż na priva?
Czy jest tu zespół któremu mozna zaufac? Odpowiedź brzmi NIE.
Ludzie są ludźmi. Tak jak klienci nie ufają zespołom, tak zespoły nie ufają klientom. Proste!. Czy ktoś z was zdecydowałby się np. wziąć zespół bez podpisania z nim umowy? Niesądzę. Bo dzisiaj nikt nikomu nie ufa. TAKA JEST NASZA POLSKA
O jaaa..to, co tu widzę, to żenujący wywód zdesperowanych ludzi, walczących o klienta .. panowie, nie tedy droga..czy wy na prawde nie macie nic lepszego do roboty, niż wzajemne oczernianie sie??
Dajcie sobie w koncu spokój z tą nachalna reklamą i wywodami, których się czytać nie da..

Tym, ktorzy szukaja zespolu, polecam lekture tego watku, by wiedzieli jakich zespolow unikac..
W glowie sie nie miesci, co wy tutaj wyprawiacie..
To jest WESELNIK a nie anonse..!!
Umowa musi chronić obie strony. Nie rozumiem też, dlaczego wymagasz, aby ktoś nagle zapałał nieograniczonym zaufaniem do obcych ludzi. Jeżeli się usiądzie, napisze razem dobrą umowę, a potem jej przestrzega, to jest ogromna szansa, że zachowa się o sobie dobre zdanie. Dlaczego dobry zespół miałby się obawiać podpisania umowy?wieśniak napisał(a):

> Czy jest tu zespół któremu mozna zaufac? Odpowiedź brzmi NIE.
> Ludzie są ludźmi. Tak jak klienci nie ufają zespołom, tak
> zespoły nie ufają klientom. Proste!. Czy ktoś z was
> zdecydowałby się np. wziąć zespół bez podpisania z nim umowy?
> Niesądzę. Bo dzisiaj nikt nikomu nie ufa. TAKA JEST NASZA
> POLSKA
do góry