Widok
Tequila powiedz gdzie grasz ten koncert, nie trzymaj nas w napięciu chcemy zakosztować tej uczty artystycznej w twoim wykonaniu. Prędzej czy póżniej i tak albo ty nie wytrzymasz i sie pochwalisz (bo chwalipięctwo i samouwielbienie lezy w twojej naturze) albo ktoś nam to napisze, gdzie ten wspaniały jedyny w swoim rodzaju band da czadu
Niktoś napisał(a):
> Stary wiedziałem że będziesz pierwszy, mam też nadzieje że
> Waldek mnie też nie zawiedzie. No i Kaśka vel Arky tez ostatnio
> bardzo aktywny, czekam na wasze wpisy i będzie komplet
Też się obawiam tego "kompletu". Ale może ukrywa tu się jeszcze ktoś, ale się wstydzi dołączyć do tego towarzystwa? Halo? Może chociaż na priva?
> Stary wiedziałem że będziesz pierwszy, mam też nadzieje że
> Waldek mnie też nie zawiedzie. No i Kaśka vel Arky tez ostatnio
> bardzo aktywny, czekam na wasze wpisy i będzie komplet
Też się obawiam tego "kompletu". Ale może ukrywa tu się jeszcze ktoś, ale się wstydzi dołączyć do tego towarzystwa? Halo? Może chociaż na priva?
O jaaa..to, co tu widzę, to żenujący wywód zdesperowanych ludzi, walczących o klienta .. panowie, nie tedy droga..czy wy na prawde nie macie nic lepszego do roboty, niż wzajemne oczernianie sie??
Dajcie sobie w koncu spokój z tą nachalna reklamą i wywodami, których się czytać nie da..
Tym, ktorzy szukaja zespolu, polecam lekture tego watku, by wiedzieli jakich zespolow unikac..
W glowie sie nie miesci, co wy tutaj wyprawiacie..
To jest WESELNIK a nie anonse..!!
Dajcie sobie w koncu spokój z tą nachalna reklamą i wywodami, których się czytać nie da..
Tym, ktorzy szukaja zespolu, polecam lekture tego watku, by wiedzieli jakich zespolow unikac..
W glowie sie nie miesci, co wy tutaj wyprawiacie..
To jest WESELNIK a nie anonse..!!
Umowa musi chronić obie strony. Nie rozumiem też, dlaczego wymagasz, aby ktoś nagle zapałał nieograniczonym zaufaniem do obcych ludzi. Jeżeli się usiądzie, napisze razem dobrą umowę, a potem jej przestrzega, to jest ogromna szansa, że zachowa się o sobie dobre zdanie. Dlaczego dobry zespół miałby się obawiać podpisania umowy?wieśniak napisał(a):
> Czy jest tu zespół któremu mozna zaufac? Odpowiedź brzmi NIE.
> Ludzie są ludźmi. Tak jak klienci nie ufają zespołom, tak
> zespoły nie ufają klientom. Proste!. Czy ktoś z was
> zdecydowałby się np. wziąć zespół bez podpisania z nim umowy?
> Niesądzę. Bo dzisiaj nikt nikomu nie ufa. TAKA JEST NASZA
> POLSKA
> Czy jest tu zespół któremu mozna zaufac? Odpowiedź brzmi NIE.
> Ludzie są ludźmi. Tak jak klienci nie ufają zespołom, tak
> zespoły nie ufają klientom. Proste!. Czy ktoś z was
> zdecydowałby się np. wziąć zespół bez podpisania z nim umowy?
> Niesądzę. Bo dzisiaj nikt nikomu nie ufa. TAKA JEST NASZA
> POLSKA