Widok

esperal lub coś podobnego.pomóżcie

mój mąż ma problem z alkoholem i żadne terapie mu nie pomogą,zresztą sam nie pójdzie...
a na wszywkę się zgodził,z tym,że ja nie wiem jak to załatwić,gdzie znaleźć lekarza,który to zrobi,kogoś kto rozwiąże nasz problem.
błagam o pomoc
mój mail dzibal1986@o2.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziubek w Gdyni w Clinica Medica koszt 500zl, rejestrujesz sie telefonicznie na termin. Przeprowadzaja legalnie ten zabieg- dostajesz paragon. Gabinet czysty, pani lekarz bardzo mila i przyjemna. Caly zabieg prawie bezbolesny. Nie pozostaja blizny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochana nie chce Cie martwic ale na 100 alkoholikow 2 wychodzi z nalogu i to czasowo... niestety, pracowalam z takimi ludzmi i wiem co mowie, zacznij dbac o siebie i zastanow sie czy jestes na tyle silna zeby przy nim zostac. Jesli nie jestes pewna - uciekaj gdzie pieprz rosnie, alkoholik swoim zyciem zniszczy zycie i 10 osobom na okolo...

sorry za taki pesymistyczny wpis, cuda saie czasem zdarzaja, ale tylko wtedy jak uzalezniony tego chce... i chce na serio an ie tylko w gadkach...
pomysl tez o dzieciach jersli je masz, dzieci alkoholika, nawet niezbytr agresywnego maja zryta psyche do poznej starosci, sama mam meza DDA, a jego ojciec nie byl jakims wielkich pijakiem, ot starszy pan co kulturalnie se saczyl wieczorkami... a z trauma walczy do dzisiaj...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

racja, jak esperal nie pomorze to tylko reżim w rosyji na sybir
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"...uciekaj gdzie pieprz rośnie ..." - mówi seteczka .

A spróbować pomóc mężowi uzależnionemu ? Co przysięgałaś w kościele Bogu w obecności księdza ? - Na dobre i na złe. Taka z Ciebie teraz żona ? A gdyby mąż "alkoholik" otrzymywał np: 8 tys.zł. emerytury/mies. , tez byś uciekała przed nim gdzie pieprz rośnie ?
Pewnie całe życie pracowałaś w pijalni piwa V kat. stąd takie Twoje doświadczenie zawodowe. A co z dziećmi. Przecież nikogo nie katuje i nie znęca się nad rodziną. Po prostu wpadł w nałóg podobnie jak palacze papierosów. Tym bardziej,że chce się leczyć
A gdyby to żona była alkoholiczką , też mąż powinien taką zostawić na pastwę losu ?

- Nie chciałbym mieć tak wrednej żony jak Ty ,oj nie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszyłem esperal na Nowowiejskiej w Warszawie jakiś czas temu i jedyne co moge powiedzieć to to, ze była to jedna z najtrudniejszych, ale najlepszych decyzji w moim życiu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

do góry