Widok
Ja używam espiro enzo evo od roku i jestem bardzo zadowolona. Uważam, że za taką cenę to super wózek. Gondola jest duża - moja córka urodziła się ponad 4 kg, a jeździła w gondoli do ok. 7 miesiąca. Prowadzi się lekko, ma dobrą amortyzację. Pomimo dużej gondoli jest zgrabny i całość nie jest wielka. Dzięki stelażowi z aluminium nie jest bardzo ciężki. Ze spacerówki też jestem zadowolona. Polecam ten wózeczek :)
Ja kupiłam wózek na allegro, ale tylko dlatego, że zależało mi na kolorze Purple. Oglądałam ten wózek w sklepie w Gdyni (naprzeciwko dworca) i cena była taka, jak w internecie, ale niestety nie mieli tego koloru. Rzeczywiście ten wózek nie jest zbyt popularny i brakuje opinii o nim w interniecie. Ja zastanawiałam się jeszcze nad Babyactive Jet (czy jakoś tak) i po obejrzeni obu na żywo nie miałam wątpliwości - jakość wykonania jest nieporównywalna. W spacerówce nic mi się nie psuje, nie pruje itp. Jedynymi minusami jak dla mnie jest dość duży stelaż po złożeniu (ale nie mam porównania z innymi wózkami) oraz to, że trzeba włożyć trochę siły we wpięcie fotelika w stelaż. Ogólnie to składanie/rozkładanie i wkładanie do samochodu zawsze było dla mnie dość kłopotliwe i zajmował się tym mąż (ale tak jak wyżej, nie mam porównania, jak jest w innych modelach). Obecnie nasza córeczka ma rok i kupiliśmy parasolkę (Maclaren Quest), której używamy na wyjazdach, do samochodu itp., ale po osiedlu i w terenie wciąż spacerujemy w Espiro.
Aha...zapomniałam jeszcze dodać, że spacerówka w Enzo Evo ma tylko jeden "kierunek" - tzn. nie można mieć dziecka przodem do siebie. Właśnie z tego powodu pan ze sklepu przekonywał nas do modelu GTX. Dla mnie jednak nie było to na tyle istotne, żeby wybrać GTX, który zdecydowanie mniej mi się podobał. Nigdy nie brakowało mi wspomnianej wyżej funkcji.
Aha...zapomniałam jeszcze dodać, że spacerówka w Enzo Evo ma tylko jeden "kierunek" - tzn. nie można mieć dziecka przodem do siebie. Właśnie z tego powodu pan ze sklepu przekonywał nas do modelu GTX. Dla mnie jednak nie było to na tyle istotne, żeby wybrać GTX, który zdecydowanie mniej mi się podobał. Nigdy nie brakowało mi wspomnianej wyżej funkcji.
Kejt dziękuję za opinię;)
chyba jednak zdecyduje się na ten wózek, bo gondola jest całkiem przyzwoita 76cm, wersja spacerowa wygląda super. Ja co do koloru nie mam jakiś specjalnych wymogów, ma być uniwersalny i tyle;)
Jak to określiłaś jeden kierunek spacerówki mi nie przeszkadza.
Wózek fajny a mało popularny, najwięcej właśnie widzę espiro gtx i i xlander. Nawet nie ma dużo tych wózków używanych.
chyba jednak zdecyduje się na ten wózek, bo gondola jest całkiem przyzwoita 76cm, wersja spacerowa wygląda super. Ja co do koloru nie mam jakiś specjalnych wymogów, ma być uniwersalny i tyle;)
Jak to określiłaś jeden kierunek spacerówki mi nie przeszkadza.
Wózek fajny a mało popularny, najwięcej właśnie widzę espiro gtx i i xlander. Nawet nie ma dużo tych wózków używanych.