Widok

metamorfoza - szukam sprawdzonego fryzjera w gdansku

Witam, potrzebuje zmiany ;) prosze o opinię kogo polecacie. Przede wszystkim chodzi o dobór koloru włosów do skóry, oczu no i samej fryzury do kształtu głowy itd. Byłam już w wielu salonach i póki co efekt kiepski . Podobno salon Degowski jest dobry i salon Bluhair. Prosze o pomoc i z góry dziękuje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja osobiście odradzam salon Degowskich...tworzą fryzury proste, przlegające do skóry głowy, pomimo, iz nie każdemu takie pasują i nie każdy ma tak podatne włosy coby się same układały. Chcąc zmiany skorzystalam z Ich usług i nie powróciłam...wróciłam do swojego oddanego Salonu w Sopocie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie w sopocie?
też chętnie się dowiem
Profesjonalne usługi fryzjerskie w Twoim domu. Allure.
507022049 Asia
dziękuje za info, a czy ktoś zna salon Bluhair na ogarnej?
Ja z czystym sercem mogę polecić p. Wojtka w Jaque Andre w Galerii Bałtyckiej. Koloru co prawda u niego nie robiłam, ale cięcie ma świetne.
ja z kolei polecam p. Anie K z salonu Alternative z centrum Handlowego Familia na Przymorzu. Wiele razy robiłam blond w przeróżnych salonach i teraz jestem bardzo zadowolona. Mam natrualny blond, super sciecie, którego nie musze układac i dodatego moje włosy sa nie zniszczone. Jestem juz stała klientka. PolecamK.
własnie dużo słyszałam o alternative, najbardziej mi pasuje na rajskiej - czy mozecie kogoś polecic?
Ja polecam z Alternative Radka z Centrum Famila, naprawę dobry fachowiec. Ja się pierw umowilam na konsultacje. Widać ze wie co mówi i robi. Naprawę dobry fryzjer.
potwierdzam w Jacques Andre są świetni fryzjerzy, ja chodzę tam od kilku lat do Kasi , Agnieszki a teraz byłam u Wojtka. To fryzjer z pasją
i świetnymi umiejętnościami. Kolor i cięcie pierwsza klasa.
Polecam Retro Atelier na Wyspiańskiego we Wrzeszczu.Chodzę do nich od dwóch lat i zawsze jestem zadowolona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
En vogue we wrzeszczu vis a vis Manhattanu

Inne tematy z forum Moda i uroda

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

do góry