Widok
Ja i mój chłopak dzisiaj zdjeździliśmy kilka miejsc. Planujemy ślub na lipiec 2007 na około 100 osób. Na początku byłam zdecydowana na magnata, ale dzisiaj widziałam rezydencje Bardo i zaczęłam się wahać. Nie ma co, robi wrażenie. Sala jest duża, jasna nowoczesna i elegancka. Rozmawialiśmyz panem kierownikiem. I tutaj pojawiły się problemy.Przede wszystkim widać,że totalnie nie mają praktyki w organizacji wesel. Podczas zadawania pytań, pan kierownik miał duże problemy z odpowiedzią na konkretne pytania.Właściwie oni sami nie wiedzą jak takie wesele powinno wyglądać i ile ostatecznie będzie kosztować. Powiedzmy szczerze:150 za osobe na dzieńdobry.Najgorzej z poprawinami. Nawet jeśli zostanie jedzenie to dają ci je do ręki ale nie chcą go na poprawinach(nie chcą odpowiadać za jego jakość).Poprawiny to koszt 70za osobe(prawie drugie wesele).
My osobiście szukamy miejsca z noclegami i tu pan kierownik nam powiedział, że możemy dostać zniżkę na pokoje 220PLN za dwuosobowy pokój zamiast 280PLN.Jak widać raczej nie będzie nas stać na położenie tam 40 osób przejezdnych.
Tak więc mamy wiele wątpliwości.....
Chetnie usłyszymy opinie innych.
My osobiście szukamy miejsca z noclegami i tu pan kierownik nam powiedział, że możemy dostać zniżkę na pokoje 220PLN za dwuosobowy pokój zamiast 280PLN.Jak widać raczej nie będzie nas stać na położenie tam 40 osób przejezdnych.
Tak więc mamy wiele wątpliwości.....
Chetnie usłyszymy opinie innych.
No własnie u nas było podobnie. Fajne miejsce,ale stanowczo za bardzo się cenią. Powinni trochę spuścić z tonu. My robimy wesele na 100 osób i jedynie co zaproponował nam Pan Kierownik to właśnie zniżka za pokój,że niby 90 zł od osoby.Jak na taką imprezę,to zniżka jest moim zdaniem śmieszna,bo porównując to z innymi miejscami,to chcą o 10 tys więcej!!! Mamy zamiar w tygodniu do nich jeszcze raz jechać i negocjowac - jak nie,to odpuścimy sobie bardo i zrobimy Wesele albo w Venus albo w Kaszubskiej Dtrzesze w Goręczynie.
Byłam z moim narzeczonym na weselu w Rezydencji Bardo i byliśmy bardzo mile zaskoczeni. Jako goście byliśmy komfortowo obsłużeni - obsługa sprawna, szybka i miła, a to jest bardzo ważne. Zresztą moja kuzynka, która wyprawiała to wesele była wraz ze swoim mężem bardzo zadowolona z organizacji tego wesela. Nie spotkali żadnych przeszkód ze strony kierownictwa, a na jakiekolwiek dodatkowe prośby związane z organizacją tego wesela zawsze otrzymali zgodę i poparcie. Nocowaliśmy w hotelu w komfortowych pokojach i z tego co wiem to cena była do dużej negocjacji. Przepiękna okolica ma bardzo duże zalety zarówno wyprawienia wesela jak i noclegu i pobytu dla swojej zaproszonej rodziny.
Bylismy bardzo zadowoleni, ale poproszę kuzynkę i jej męża, która wyprawiała to wesele, żeby dołączyła swoją opinię. Pozdrawiam.
Bylismy bardzo zadowoleni, ale poproszę kuzynkę i jej męża, która wyprawiała to wesele, żeby dołączyła swoją opinię. Pozdrawiam.
Zatorska
Szukając miejsca na organizację wesela odwiedziliśmy również Rezydencje Bardo.
Nasza opinia jest taka:
1. sala do wesel za duża nie stwarza klimatu, pierwsze moje wrażenie , wielka sala konferencyjna. Jeżeli ktoś organizuje wesele na ponad 200 osoób, moze będzie w stanie zapełnić tą sale
2. Najbardziej podobała nam sie sala restauracyjna, ale w sezonie jest problem, żeby wynając i zmieści sie tam nie wiecej niz 50 osób.
3. Kierownik, z którym miałam przyjemność rozmawiać, niby bardzo sympatyczny, ale nie doczekałam sie oferty cenowej pomimo, że podałam telefon i email.
Po obejrzeniu wiekszości miejsc, w których mozna zorganizowac wesele wybraliśmy Dwór w Bychowie. Tutaj Pani odpowiedzialna za organizację imprez wie o czym mówi. Na razie współpraca układa sie bardzo dobrze, ale ostatecznie po weselu (1 lipca, na ok. 90 osób) napiszę moje wrażenia.
Nasza opinia jest taka:
1. sala do wesel za duża nie stwarza klimatu, pierwsze moje wrażenie , wielka sala konferencyjna. Jeżeli ktoś organizuje wesele na ponad 200 osoób, moze będzie w stanie zapełnić tą sale
2. Najbardziej podobała nam sie sala restauracyjna, ale w sezonie jest problem, żeby wynając i zmieści sie tam nie wiecej niz 50 osób.
3. Kierownik, z którym miałam przyjemność rozmawiać, niby bardzo sympatyczny, ale nie doczekałam sie oferty cenowej pomimo, że podałam telefon i email.
Po obejrzeniu wiekszości miejsc, w których mozna zorganizowac wesele wybraliśmy Dwór w Bychowie. Tutaj Pani odpowiedzialna za organizację imprez wie o czym mówi. Na razie współpraca układa sie bardzo dobrze, ale ostatecznie po weselu (1 lipca, na ok. 90 osób) napiszę moje wrażenia.