Widok
Nieprawda, minuta jest w cenie 400 zł, a już dwuminutowy pokaz jest bardzo ekscytujący podobno i jest wielką niespodzianką dla wszystkich gości. 15 minut to by było za nudne. Ja też marzę o pokazie sztucznych ogni..marzę tylko, bo najpierw do ślubu musi dojść...o nim też marzę. Zresztą zobacz co tu piszą:
Re: Sztuczne ognie zamiast oczepin (Weselnik) Grom-fajerwerki 10-06-2006 16:46
2. Re: Fajerwerki? (Weselnik) Grom-fajerwerki 10-06-2006 16:44
3. Re: pokaz sztucznych ogni-gdzie zamówić?? (Weselnik) Grom-fajerwerki 10-06-2006 16:41
4. Re: Czy zmienić datę?? (Weselnik) Grom-fajerwerki 09-06-2006 18:38
5. Re: BILANS KOSZTY CAŁKOWITE = (Weselnik) Grom-fajerwerki 01-06-2006 20:40
Re: Sztuczne ognie zamiast oczepin (Weselnik) Grom-fajerwerki 10-06-2006 16:46
2. Re: Fajerwerki? (Weselnik) Grom-fajerwerki 10-06-2006 16:44
3. Re: pokaz sztucznych ogni-gdzie zamówić?? (Weselnik) Grom-fajerwerki 10-06-2006 16:41
4. Re: Czy zmienić datę?? (Weselnik) Grom-fajerwerki 09-06-2006 18:38
5. Re: BILANS KOSZTY CAŁKOWITE = (Weselnik) Grom-fajerwerki 01-06-2006 20:40
w temacie "prezent dla narzeczonego" opisałam właśnie to, poznaliśmy się w sylwestra więc postanowiłam zrobić Piotrowi taki prezent-pokaz sztucznych ogni ale po telefonie do firmy piroteczniczej która sie tym zajmuje zrezygnowałam z tego.....ceny są OD 4 tysięcy zł w górę!!!, dodatkowo musza być spełnione niektóre ich warunki co do okolic, np. brak domów.
Witajcie,
my w najblizsza sobote w prezencie od rodzicow dostaniemy wlasnie taki pokaz - tyle ze "samodzielnie" przygotowany tzn. w 1 dzien nowego roku zostalo zakupione po super promocyjnej cenie ogromne pudlo (chyba z 18 kg) gotowych fajerwerkow na jakies 2-3 min. Mysle ze jest to wystarczajace:) a o pozwolenie zatroszczyla sie kierownicza z Dworku Olenka gdzie mamy wesele:)
aha - koszt tego wyszedl jakies 500 zl:)
pozdrawiam serdecznie
my w najblizsza sobote w prezencie od rodzicow dostaniemy wlasnie taki pokaz - tyle ze "samodzielnie" przygotowany tzn. w 1 dzien nowego roku zostalo zakupione po super promocyjnej cenie ogromne pudlo (chyba z 18 kg) gotowych fajerwerkow na jakies 2-3 min. Mysle ze jest to wystarczajace:) a o pozwolenie zatroszczyla sie kierownicza z Dworku Olenka gdzie mamy wesele:)
aha - koszt tego wyszedl jakies 500 zl:)
pozdrawiam serdecznie
donatella my zrobiliśmy sami, po co wywalać kasę, kupiliśmy jeden zestaw za bodajże 300 zł, brat i kuzyn mojego męża przygotowali, po czym zwołaliśmy gości na taras i zaczął się pokaz, wyglądało to fantastycznie, wszystkim się podobało
Ostatnio byłam na weselu w Toruniu i właśnie yły fajerwerki. Ojciec panny młodej mówił że kupił karton fajerwerków za 350 zł tylko do odpalenia.
Czyli stawia sie karton podpala lont i jazda.Pokaz trwał chyba z 5 minut albo wiecej i były naprawde świetne profesjonalne. Gdybym sama wiedizałą to też bym sobie takie właśnei zrobiła.pozdrawiam
Czyli stawia sie karton podpala lont i jazda.Pokaz trwał chyba z 5 minut albo wiecej i były naprawde świetne profesjonalne. Gdybym sama wiedizałą to też bym sobie takie właśnei zrobiła.pozdrawiam
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
ja miałam fajerwerki na swoim weselu. Super sprawa. Mąż kupił je sam i sam razem ze świadkami zorganizował mi ten pokaz. Nie czekaliśmy nna żadną zgodę ani nie chcieliśmy żadnych profesjonalistów bo jak sama już wiesz to troszkę kosztuje. Mimo że wesele było w Jantarze na długiej to stwierdziliśmy że zaryzykujemy. Później w gazecie było napisane że sztuczne ognie były uwieńczeniem "wyścigów smoczych łodzi" które miały miejsce w tym samym dniu.