Widok
fitness ujeścisko byłam....
i powiem wam że się trochę rozczarowałam Pani która prowadzi zajęcia spytała się czy jestem nowa ale nie pokazała mi układu ćwiczeń nie wzieła mnie do przodu żebym lepiej widziała jak się ćwiczy i jeszcze pracownica druga tego fitness całkowicie mi zasłoniła Panią prowadzącą także pewnie żle wykonywałam ćwiczenia bo żadne mięśnie mnie nie bolały także jak dla mnie straciłam 13 zł i mam złe wrażenia i szukam dalej....
generalnie jest tak, ze nowych nie daje sie do przodu bo zaklocaja cale uklady, stoja z tylu i ucza sie ukladu, gdyby pani kazdej nowej pokazywala uklad od poczatku to nigdy nie byloby treningow zaawansowanych, ja jak zaczelam trenowac stalam z tylu i sie uczylam, obowiazkiem trenerem jest mowic w czasie cw jaka postawa jest dobra, patrzec w lustrze na sale jak kobiety cw, ewentualnie ogolnie mowic, ze np pani w czerwonych spodniach kolana nie wychadza poza palce , jezeli chcesz zeby tylko Toba sie zajmowano to musisz miec osobistego trenera, no ale nie za cene 13 zl, najlepszy fitness jest w gymnasionie i prowadzi go sylwia kaminska, babka zna sie na rzeczy, poprawia kobiety i ostro zasowa
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Oj tak, Sylwia zrobi z Was "żylety" :) Uwielbiałam do niej chodzić, choć jeszcze bardziej do Ani na płaski brzuch... :)
a co do stania z tyłu, to tak jak Ola pisze, tak to wygląda, ale kilka zajęć i będziesz wymiatać, znając układ :)
a co do stania z tyłu, to tak jak Ola pisze, tak to wygląda, ale kilka zajęć i będziesz wymiatać, znając układ :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
dokladnie, sama do niej chodzilam swojego czasu, jak zaczynalam historie z fitnessem, nawet osotanio do niej zawiatalam, tak pfofilaktycznie, nic sie nie zmienilo, daje czadu, zreszta moje klientki tez nie maja ze man lekko, :) no ale to inna cena
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl