Widok

fryzjer carrefour Morena

Morena Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos korzystał z usług??Jesli tak to z jakimi efektami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam, drogo i z efektu koncowego nie bylam zadowolona
image
zalezy do kogo się trafi, raktykantek młodych fryzjerek nie polecam
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Ja byłam z córką na zwykłym podcięciu włosków, niestety efekt był prawie nie zauważalny a koszt wysoki bo 30zł za 10min. pracy;/
image
image

image
A podobno Oskar jest dobry moze ktos byl u niego?
Osobiście nie polecam. Przynajmniej już od pewnego czasu nie ma tam dobrego fryzjera. Może lepiej pojedź gdzie inndizej.
a wiecie może gdzie przeniósł się młody chłopak bllondyn o imieniu Sebastian który był tam fryzjerem? Naprawde był rewelacyjny no ale od kiedy już go tam nie ma to szkoda mówić...
nie polecam,praca "z zegariem w reku'",wysokie ceny efektow nie widac(pisze o cięciu)
asia, ja tez była u Sebastiana, odkąd juz go tam nie ma o nie mam po co przychodzić do tego fryzjera, bo ostatnio zrobiły mi sie po tygodniu od farbowania zielone włosy!!

Ale Seba był cool... i te jego niebieskie oczyska... Oczywiście profesjonalista :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (225 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Poszukiwana polecana szkoła dla dziecka ze spektrum autyzmu :) (3 odpowiedzi)

Szukam szkoły podstawowej w Gdańsku (ewentualnie okolice Banina) dla dziecka w spektrum autyzmu...

Wycieczka w przedszkolu (43 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

do góry