Odpowiadasz na:

Re: garnki do kuchni

Wypowiem się krótko o TWOICH garnkach philipiaka, których nie mam, nie używam i raczej używać nie będę.

Ze stali szlachetnej jest robiona przytłaczająca większość garnków.
... rozwiń

Wypowiem się krótko o TWOICH garnkach philipiaka, których nie mam, nie używam i raczej używać nie będę.

Ze stali szlachetnej jest robiona przytłaczająca większość garnków.
Najgorszy badziew z marketu po kilkadziesiąt zł za zestaw jak i najbardziej "markowe". Żaden argument.
Termometr w pokrywce niczego nie zmienia. Na wysokości na której leży trójmiasto gotowanie odbywa się zawsze w temperaturze zbliżonej do 100°C.
Ciut mniej jest w Zakopanem, ale wpływu na żadnego nie masz, bez względu na rodzaj garnka :]

zobacz wątek
7 lat temu
~sa∂yl

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry