Widok

gdzie buty Scholl?

Gdzie w Gdańsku znajdę buty Scholla? Poluję na sandały.
Sklep we Wrzeszczu już nie istnieje, w Galerii Bałtyckiej gdzie niby mają być nie ma i nie wiedzą czy w ogóle jeszcze będą mieć, na rogu Szerokiej i Węglarskiej nie ma.
Brak mi już koncepcji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sproboj w sklepach e sprzętem medycznym, rehabilitacyjnym.
Ja kiedyś widzialam w takim sklepie w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jaki model potrzebujesz? i rozmiar? no i cala prawda o butach scholl firma zostałam sprzedana i nie produkują więcej
image
Mi ortopeda powiedział, że scholl wycofał się z rynku polskiego i to co mozna kupić, to jakieś zapasy magazynowe. Czy to prawda - nie wiem.
na hali targowej w gdańsku, poziom zero, przy wejściu
na hali i na szerokiej ten sam właściciel
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W budynku przychodni na Morenie jest sklep Scholl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukam Heaven rozmiar 37. Znasz kogoś kto sprzedaje?
Dzięki za podpowiedzi. Wycofali się z Polski? To straszne bo od lat sandały Scholla kupuję. 1 na 5-6 lat :) Szukam Heaven rozmiar 37
zapytam i jutra dam ci znać ok?
image
super, dzięki
Są na allegro
tak, wiem że są ale jak kupowałam poprzednie to, o zgrozo, po tygodniu mi się rozleciały a że kupowałam w sklepie stacjonarnym nie było problemu z wymianą. Okazało się, że był to egzemplarz wyprodukowany ileś tam lat temu i były sparciałe i pasek się przedarł. Pomimo tej niemiłej przygody jestem bardzo zadowolona i chcę jeszcze :) Spróbuję na hali lub Morenie w przychodni
Mimoidus, czy udało Ci się gdzieś znaleźć w Gdańsku sklep gdzie jeszcze sprzedają sandały Scholl Heaven? Ja też szukam. Jeżeli nie uda mi się znaleźć w realnym sklepie to pewnie zakupie na allegro.
Mi też się rozleciały, tylko że po miesiącu. Pieniędzy nie zwrócili, bo według opisu gwarancji nie wolno ich moczyć, a ja akurat miałam takiego pecha, że spadł deszcz...
firmy scholl już nie ma tzn nie produkują już butów to co znajdziesz to towar który został sprzedawca ogólnie tych butów nie polecam bo wiem jakie to chińskie szity

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

do góry