Widok

gdzie depilacja laserowa??

Hej

znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby byla skuteczna, mila obsluga i w ogole zebz bylo w porzadku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wlasnie czytam na necie, ze na haslo facebook jest -50zl na depilacje w Clinica Cosmetologica. Ktos się decydował?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

50zł to niedużo. Szukałam teraz promocji na laser i w Gdyni w Laser Line jest większy rabat, bo na serii 5 zabiegów można oszczędzić nawet 100zł :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale to też zależy od jakości i doświadczenia. W CC mają chyba więcej tego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesz co, ja korzystałam z usług Laser Line i uważam, że nie brakuje im i doświadczenia i zabiegom jakości. Wykonywałam zabieg laserowego usuwania cellulitu. Efekty pozostają bardzo dobre, podejście do klienta też na wysokim poziomie. Dlatego trochę dziwi mnie taki komentarz. Jeśli się nie korzystało z tego, co proponuje jakieś miejsce, to chyba lepiej nic nie pisać. :) Wiadomo, każdy doświadczenia ma różne, ale mnie Laser Line nie zawiódł.

Dokładnie! W CC masz też darmowe konsultacje (ja miałam taką przed depilacją Vectusem, a przy okazji to muszę napisać, że wydepilowałam sobie nim nogi jakieś 4 msc. temu no i efekt się utrzymuje, od kosmetolog się dowiedziałam, że praktycznie tylko co 2-3 lata idzie się na "dopełnienie").

dzieki za infoo, ja to zawsze poluuje na takie oferty hahaha, mam troche kudelkow na nogach to zdecyduje sie na ten laser vektus.

SOOOORY ZE tak sie wtrace no ale po co wam ta depilacja? Nie lepiej tak tradycyjnie? Czy to jakas wygoda dla was? Mam przyjaciolke ktora byla wlasnie na laserowej w Cosmetologica CLinica i poleca, ale ja... chyba bym się nie zdecydowała jak narazie, moze mnie namowicie ^^

Mogę polecić depilację laserową, dużo lepsze i trwalsze efekty niż woskiem czy kremami do depilacji. Każda depilacja jest na swój sposób bolesna, pomimo, że zabiegi do tanich nie należą, to myślę, że warto.

Oo teo dzięki za opinie, po komentarzach stwierdzic mozna , ze chyba ten vectus jest najlepszy w Gdansku. DZIEKI!

Ja skorzystałam z depilacji laserowej w Laser Delux Gdańsku. Jestem zadowolona, zaczęłam od pach. Wiem już, że na tym się nie skończy :) Wiele moich koleżanek zrobiło sobie depilację kilku partii ciała i teraz po paru latach twierdzą, że to była świetna decyzja i przede wszystkim duża wygoda! http://www.laserdelux.pl/gdansk/depilacja-laserowa

Widzę tu bardzo dużo pochlebnych opinii na temat depilacji laserowej, ale co ze zdrowiem? Czy to nie wpływa niekorzystnie na zdrowie (na naszą skórę)? Może były robione na ten temat badania? Bardzo chętnie bym się z nimi zapoznała.

Polecam depilację laserową w Vectus we Wrzeszczu :).Można umówić się na bezpłatną konsultację. Obsługa tam jest bardzo miła, co było dla mnie bardzo ważne, bo nigdy wcześniej nie miałam depilacji laserowej. Z czystym sumieniem polecam to miejsce, również ze względu na cenę :)

Jak tak każdy poleca to chyba warto tam iść! Koleżaneczka moja też właśnie była i polecała. A i mają tą darmową konsultację jeszcze to już wgl.

Ja niestety mam bardzo wrażliwą skóre i praktycznie każda metoda usuwania owłosienia bardzo podrażnia mi skóre, po goleniu mam bardzo brzydkie krostki a po depilacji woskiem włoski na potęge wrastają mi pod skóre. Strasznie to wygląda. :/ Dlatego zastanawiam się nad jakimiś bardziej trwałymi metodami. Siostra namawia mnie właśnie na takie bezpłatne konsultacje, sama chodzi na zabiegi od pewnego czasu, właśnie na ten laser vectus we wrzeszczu bo to jakaś nowsza technologia i faktycznie jej skóra jest gładka i niepodrażniona. Tylko nie wiem, czy zima to odpowiednia pora? Niby wiem że lato zupełnie odpada, bo takiej świeżo wydepilowanej skóry nie powinno się wystawiać na słonce, ale czy takie mrozy też przypadkiem nie mogą okazać się szkodliwe?

Tak, depilacja laserowa Vectus na pewno ci pomoże z tymi włoskami. Ja też najpierw się strasznie wkurzałam po kaaaażdej depilacji (woskiem, zwykłą maszynką), ale od 3 miesięcy mam spokój na pachach i łydkach.

Biorąc pod uwagę aktualną pogodę, to kolejne mrozy nam już chyba nie grożą. A tak powaznie, ja co prawda zaczęłam zabiegi na początku jesieni w zesłym roku w Laser Line w Gdyni, właśnie dlatego, że zalecenia sa takie, aby nie robić tego latem. Co do mrozów, to nie otrzymałam żadnych zaleceń, aby zimą tego nie robić, np. ze względu na mrozy, więc nie sądzę, aby był z tym taki problem, jak z mocnym słońcem latem, które źle wpływa na nas świeżo po depilacji laserowej.

Dziewczyny, czy Któraś jest w satnie wytłumaczyć mi różnicę między Vectusem a Lightsheer Duet?

a czy ten laser line w Gdyni ma pozytywne opinie? Bo ja zadnej nie widze! Zdecyduje się na Vectusa.

To na co powinniście zwracać największą uwagę to to, aby był to prawdziwy laser. A nie jakiś ipl, który laserem nie jest i niestety nie daje trwałych efektów....

Jedyny dobry laser to: light sheer, ewentualnie vectus.
https://bonadea-krakow.net.pl/oferta/depilacja-laserowa/

Niesety ale wiele gabinetów reklamuje jako depilację laserową depilację IPL, która z laserem wiele wspólnego nie ma :(

Ja chodzę na zabiegi depilacji laserowej od jakiegoś czasu. Tez uważam, że w całym tym zabiegu bardzo duże znaczenie ma rodzaj lasera. Ja chodzę na depilację bikini i depilację pach do Laser Delux w Gdańsku http://www.laserdelux.pl/gdansk/depilacja-laserowa. Mają tam laser LightSheer i mogę powiedzieć, że efekty dla mnie po 3 zabiegach są naprawdę super!
do góry