Widok
Vectus to trochę nowsze urządzenie. Generalnie technologia jest ta sama tak wiec zarówno light sheer jak i vectus są w stanie usunąc włoski na zawsze, jednak w przypadku vectusa można wybrać się na mniejszą ilość zabiegów z uwagi na to, że urządzenie dopasowuje wiązkę do skóry. I do włosa i cebulki.
IPL to nie jest depilacja laserowa! Jest to depilacja światłem, działa jedynie na mocniejsze i ciemniejsze włoski. Poza tym w przeciewieństwie do depilacji laserowej nie daje stałych efektów. Równi dobrze możesz sobie sama kupić takie urządzenie i wykonywać w domu (zastanawiałam się nad tym ale potem uznałam, ze nie ma sensu po tym jak wyczytałam, że dziewczyny raczej coś takiego odradzają, ponoć jest denerwujące i dość żmudne bo trzeba zaznaczać poszczegolne okolice ciała oraz regularnie depilować. Co do włosów blond to z tego co wiem to jedynie vectus na nie działa. I maja go w Gdyni na Powstania Styczniowego w Clinica Cosmetologica.
Tam gdzie maja laser do usuwania owłosienia light sheeer.... .a czemu możesz sobie poczytać tutaj
https://bonadea-krakow.net.pl/aktualnosci/kiedy-depilacja-laserowa-jest-skuteczna/
Aktualnie jest to jeden z niewielu laserów, ktore daja dobre efekty ( z tego co wiem to drugi jest vectusem....). Nie daj sie tutaj nabrać na ipl, który nie jest laserem ale jest jedynie depilacją światłem i przez to nie daje trwałych efektów. Sama raz sie na coś takiego wybrałam i nie polecam bo nie byłam zupełnie zadowolona :(
Dopiero light sheer usunął włoski na zawszze.
https://bonadea-krakow.net.pl/aktualnosci/kiedy-depilacja-laserowa-jest-skuteczna/
Aktualnie jest to jeden z niewielu laserów, ktore daja dobre efekty ( z tego co wiem to drugi jest vectusem....). Nie daj sie tutaj nabrać na ipl, który nie jest laserem ale jest jedynie depilacją światłem i przez to nie daje trwałych efektów. Sama raz sie na coś takiego wybrałam i nie polecam bo nie byłam zupełnie zadowolona :(
Dopiero light sheer usunął włoski na zawszze.
Przy mocnym owłosieniu, z którym miałam dość duży problem mogę z czystym sercem polecić klinikę koło Akademii Medycznej Cosmetologica, na Skłodowskiej Curie 3, dopiero tam pozbyłam się uporczywego problemu. Po pierwsze, zabieg wykonuje kosmetolog, a nie kosmetyczka, po drugie cena jest adekwatna do zastanego efektu, nie nabierajcie się na inne oferty, które krążą po Trójmieście typu 59zł/99zł pakiet depilacja, to ściema,
w time for wax moja znajoma nabawiła się poparzeń ze względu na nieumiejętność Pani wykonującej zabieg, polecam omijać małe "gabinety kosmetyczne", a lepiej udać się do kliniki. Naprawdę dobrą kadrę lekarzy znajdziecie na Curie 3.
w time for wax moja znajoma nabawiła się poparzeń ze względu na nieumiejętność Pani wykonującej zabieg, polecam omijać małe "gabinety kosmetyczne", a lepiej udać się do kliniki. Naprawdę dobrą kadrę lekarzy znajdziecie na Curie 3.
Polecam salon Clinica Cosmetologica (ul. Marii Składowskiej- Curie 3, Gdańsk)
Bardzo miła obsługa, dziewczyny regularnie się doszkalają.
Zabieg wykonywany nowoczesnymi lampami, dzięki czemu liczba zabiegów potrzebnych do osiągnięcia zadowalającego efektu jest mniejsza.
Podczas depilacji odczuwa się delikatne szczypanie, nic strasznego ;)
Robiłam tam depilacje bikini i łydek ok. rok temu i jestem bardzo zadowolona z efektu.
Bardzo miła obsługa, dziewczyny regularnie się doszkalają.
Zabieg wykonywany nowoczesnymi lampami, dzięki czemu liczba zabiegów potrzebnych do osiągnięcia zadowalającego efektu jest mniejsza.
Podczas depilacji odczuwa się delikatne szczypanie, nic strasznego ;)
Robiłam tam depilacje bikini i łydek ok. rok temu i jestem bardzo zadowolona z efektu.
To prawda! Depilacja laserowa jest niezwykle skuteczna, ale cały sęk tkwi w szczegółach. Dobry laser i doświadczona osoba wykonująca zabieg to podstawa! No i w ogóle zanim się na nią zdecydujemy trzeba wszystko skonsultować z dermatologiem. U mnie samej nie było żadnej przeciwwskazań, ale moja przyjaciółka już nie miała takiego szczęścia i musi dalej szukać idealnego sposobu na depilację. Ja dzięki depilacji laserowej - już nie muszę.
Hej, ja osobiście polecam depilacje vectusem, sama z polecenia koleżanki byłam w zimę na serii zabiegów na nogi w CC we wrzeszczu, teraz ani jednego włoska :) już po pierwszym zabiegu było widoczne efekty! Zabieg nie był aż taki bolesny, a obsługa super, w sierpniu mam kolejną konsultację na zabieg depilacji bikini, mam nadzieje, że pomogłam, pozdrawiam! :)
Z depilacji laserowej korzysta coraz więcej kobiet i mężczyzn. To skuteczna metoda na trwałe pozbycie się niechcianego owłosienia z różnych rejonów ciała. Wystarczy zaledwie kilka zabiegów, by z powierzchni skóry zaczęły znikać włoski. Po pewnym czasie skóra staje się gładka i wygląda, jakby nigdy nie wyrastały z niej włosy. Na czym polega depilacja laserowa i co sprawia, że jest tak skuteczna? Dowiedz się więcej o tej metodzie usuwania owłosienia.
Sewilli ja też polecam Laser Delux! Świetny sprzęt fachowa obsługa i widać, że znają się na rzeczy, ja co prawda korzystałam z wizyt w salonie w Gdańsku ale jak widać opinie mamy podobne. Wykonywałam u nich depilację nóg i teraz robię pachy, żeby mnie słoneczko nie poparzyło, super efekty i inwestycja warta wydanych pieniędzy!
Byłam ostatnio na kolejnej depilacji laserowej bikini w Laser Delux w Gdyni https://www.laserdelux.pl/gdynia/depilacja-laserowa-dla-mezczyzn Świetne efekty już po 3 zabiegach serdecznie polecam!
Ja również polecam https://www.clinicacosmetologica.pl ! Jesienią ubiegłego roku zdecydowałam się na depilację pach laserem Vectus i jestem zachwycona efektem! Zabieg był niemal bezbolesny i po zaledwie 5 wizytach mogę na zawsze zapomnieć o maszynkach i cieszyć się gładziutkimi pachami :) Olbrzymim plusem są też pracujące tam panie kosmetolożki – nie tylko profesjonalne, ale i bardzo sympatyczne, tak więc każda wizyta upływała w miłej atmosferze. Na kolejną jesień zaplanowałam już depilację okolic bikini :)
Cześć,
Jeżeli chodzi o depilację laserem diodowym to szczególnie polecam Clinica Cosmetologica w Gdańsku, niedaleko GUMedu: https://www.clinicacosmetologica.pl Zdecydowałam się na zabieg depilacji laserem diodowym, ponieważ cenię sobie wygodę i czas. Maszynki do golenia przestały spełniac swoją rolę, często zapominałam o ich kupnie a po samym goleniu moje nogi i pachy coraz bardziej cierpiały (wysypki, zaczerwienienia). Sam zabieg poleciła mi moja przyjaciółka, która korzysta z usług kliniki od dawna. Cały zabieg depilacji był szybki, praktycznie bezbolesny, a pani kosmetolog wszystko dokładnie wytłumaczyła i wykonała swoją pracę bardzo profesjonalnie. Chciałabym pozdrowić miłe Panie w rejestracji, rzadko kiedy można spotkać tak uprzejmą obsługę. Polecam każdemu zarówno to miejsce jak i depilację laserem.
Pozdrawiam :)
Jeżeli chodzi o depilację laserem diodowym to szczególnie polecam Clinica Cosmetologica w Gdańsku, niedaleko GUMedu: https://www.clinicacosmetologica.pl Zdecydowałam się na zabieg depilacji laserem diodowym, ponieważ cenię sobie wygodę i czas. Maszynki do golenia przestały spełniac swoją rolę, często zapominałam o ich kupnie a po samym goleniu moje nogi i pachy coraz bardziej cierpiały (wysypki, zaczerwienienia). Sam zabieg poleciła mi moja przyjaciółka, która korzysta z usług kliniki od dawna. Cały zabieg depilacji był szybki, praktycznie bezbolesny, a pani kosmetolog wszystko dokładnie wytłumaczyła i wykonała swoją pracę bardzo profesjonalnie. Chciałabym pozdrowić miłe Panie w rejestracji, rzadko kiedy można spotkać tak uprzejmą obsługę. Polecam każdemu zarówno to miejsce jak i depilację laserem.
Pozdrawiam :)