Widok

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza?

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
jak w temacie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie pamiętam ile czekałam... ale napewno nie dłużej niz 4 m-ce.
To czy zostaniesz w szpitalu czy nie to zalezy już od lekarza i od tego jak się będziesz czuła.
Ja miałam tak, że byłam przyjeta w poniedziałek rano, koło południa kolonoskopia, a pod wieczór lekarz zadecydował, że mam zostać na noc, bo pobierali wycinek z jelita i gdyby coś było nie tak to lepiej, żebym była w szpitalu- wyszłam we wtorek po południu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzy lata temu kolonoskopię w sedacji (to takie uśpienie) robili w przychodni Nowy Chełm w Sopocie. Kolonoskopia ze skierowaniem od lekarza na NFZ, za sedację płaciłam około 250 zł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie robiłaś badanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Kilińskiego za 250 jest z pełną naukową - z anestezjologiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
We wrześniu mam operację, resekcję jelita, przed badania endoskopowe, czy w szpitalu wojewódzkim mam na myśli Copernicus robią je w sedacji? Gastroskopię jakoś przeżyję bez ale kolonoskopię nigdy w życiu. Proszę o odp. Dotychczas kolonoskopię miałam robioną tylko w głebokiej sedacji- polecam Polanki i UCK, gastro różnie ale w sedacji to jest luksus.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

przychodnia eter-med
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już nie ma

To jest przychodnia czy gabinet prywatny
Najlepiej obok ul. Kartuska szpital specjalistyczny MSWiA
w Gdańsku. Siedlcach.
Super łysy doktor.tam jest od kolonoskopii i jelit.
Mam skierowanie
Gdzie mogę zrobić kolonoskopię z narkozą w Gdańsku jestem po pszeszczepie wątroby i coś się dzieje z jelitami

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (110 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

do góry