Widok

gdzie kupic garnitur na slub, co polecacie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ciekawa jestem jakie miejsca polecacie na zakup garnitura dla Pana Młodego :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze Fashion House w Gdansku na Szadolkach? Tam jest sporo roznych sklepow, no i ceny sa duuuuzo nizsze niz w regularnych sklepach.
Sa tam m.in.: Ewtex, Sunset Suits, Franco Feruzzi, chyba jeszcze Prochnik.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Roy Robson..moj narzeczony taki wlasnie kupił
My kupiliśmy wczoraj garnitur tutaj - http://www.modameska.com/salonyfirmowe2.htm (mają salon w Carrefourze), wcześniej odwiedziliśmy salony Próchnik ( garnitury ładnie wykończone, przecenione z 2500 na 1000 zł) i Vistuli. Tej ostatniej nie polecam - facet próbował nam wcisnąć garnitur prawie za 2000, zbyt szeroki w ramionach, bo ponoć mój narzeczony jest "niewymiarowy", dodatkowo dokładnie obejrzeliśmy szwy i wykończenie - było sporo niedoróbek,ściegi idą krzywo, podszewka wszyta niedokładnie, dlatego zrezygnowaliśmy.
Do salonu "Moda męska" trafiliśmy przypadkiem i kupiliśmy piękny czarno - szary garnitur za 500!!
Za całość - garnitur, kamizelkę z musznikiem, buty, koszulę, pasek, spinki, bieliznę i skarpetki zapłaciliśmy tylko 1100 zł (za zakup hurtowy otrzymaliśmy prawie 200 zł rabatu) Jesteśmy zadowoleni tym bardziej, że same buty narzeczonego (Nord) w Galerii kosztują powyżej 500 zł, my daliśmy po 20% rabacie - 232 zł - ceny można sprawdzić w firmowym sklepie internetowym:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
agika:) dobrze wiedzieć, my chyba zaczniemy od FH...ale może i inne namiary się przydadzą;)
polecam zakład krawiecki Michał Stenka w Żukowie uszyjemy na miarę ceny konkurencyjne niż w trójmieście.
my szukalismy w FH garnituru i niestety nie trafilismy na chociazby 1 garniak, ktory bylby ok...poczawszy od vistuli, prochnika etc skonczywszy na bytomiu, feruzzim itp-nie bylo ani jednego garnituru na 192cm, czarnego i taliowanego...no peszek taki:)
Ja również polecam modameska.com. Garnitury są świetnie uszyte i bardzo tanie w porównaniu do innych firm. Są szyte w Kętrzynie, skąd oboje pochodzimy, więc tym bardziej polecam. Panie w Carrefourze są miłe i znają się na swojej pracy:)Kupowaliśmy tam garnitur w zeszłym roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Na ślub też tam kupimy:)
my w kościerzynie :D
My kupiliśmy piękny garnitur w Elegancie w Madisonie. Generalnie uważam, że Elegant ma największy wybór. Mają kilka oddziałów Gdynia Gł, C.H. Klif, Gdańsk-Wrzeszcz i Madison. Posiadają też bardzo duży wybór koszul i krawatów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja swój kupiłem na szadókach, sklep Lancerto. Dopasowana marynarka, taliowany, lekko błyszczący ciemny grafit, bardzo fajny. Przeceniony z 1499 na 749zł. Wsześniej byłem w takich sklepach: Zara, Vistula, Próchnik, Sunset Suit i kilku innych i nic mi się nie podobało a w Lancerto zastanawiałem się między dwoma garniturami.
Ja kupiłem garnitur w Giacomo Conti - całość razem z dodatkami(buty, kamizelka, koszule, spinki do koszuli) wynisła mnie 1300PLN. Mają świetną obsługę(Factory, Kraków) m.in. darmowe poprawki krawiecke - kobiety sprawiają wrażenie bardzo obeznanych w temacie. Bez pośpiechu itd - generalnie polecam - a porównywałem z calą dostępną konkurencją.

Poza tym mają konkurs - do wygrania jest wycieczka. Zaglosujcie prosze na naszą fotkę - może sie uda:)

http://www.facebook.com/GiacomoPL?sk=app_130340883708703

POZDRAWIAM
Dariusz Odziomek
My kupilismy garnitur w zarze. Fajne modele maja. Zawsze warto zobaczyc
Darek głosik oddany :)
A my w Exellent w Gdyni. Fajne mają garnitury i ceny tez są ok. Zapłaciliśmy 620zł za 100% wełne.
czy ktoś kupował lub oglądał chociaż garniaki w C.H przymorze(leclerc),nie pamiętam nazwy salonu;/?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My kupiliśmy w fashion housie. Nie pamiętam nazwy sklepu ( ten na przeciwko wejścia środkowego, po lewej stronie tego z agd). Pani super doradzała (tylko spojrzała i już wiedziała jaki rozmiar), nie pamiętam jak się nazywała, ale była w ciąży.
No i jeszcze dziś i wczoraj jest -20%.
Więc polecam, duży wybór.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
lancerto w fasion housie, jedna koitka jest tam bardzo dobra w doborze koloru i rozmiaru koszuli, garnituru, spinek. do tego spodnie dopasowuja gratis
Wczoraj byliśmy w Skórczu(słyszeliśmy o nich na forum). To olbrzymia kilkuset metrowa hurtownia garniturów. Podobno handlują z całą Polską. Kupiliśmy garnitur podwójnie taliowany, idealnie dopasowany do sylwetki męża. Wykończony rewelacyjnie, spodnie od środka obszyte żakardem, czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Marynarka obszyta centymetrową lamówką i do tego cena szok 350 zł (utargowaliśmy 20 zł). Mąż mierzył podobny garnitur na Szadółkach za 1200 zł. Doliczając wszystkie dodatki zaoszczędziliśmy kilkaset złotych. Bardzo udana wycieczka. Polecam, bo takich cen, ani wyboru nie widziałam w żadnym sklepie na Pomorzu, a objechaliśmy kilka. Podaje z ulotki ich tel. i adres strony. 600 235 681, www. bonusmg.pl
Popieram - Lancerto w Fashion House :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry