Widok

gdzie kupić kask rowerowy dla dwulatka ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pilnie muszę kupić ,przez internet nie bardzo bo lepiej przymierzyć i właśnie nie wiem gdzie- który rowerowy w gdańsku jest najlepiej zaopatrzony w kaski dla maluchów? chciałabym pojechać i kupić a nie się włóczyć z małą po sklepach, kupował ktoś ostatnio ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś decathlon, Go Sport Osowa Real i na Matarni, a w tygodniu sklep rowerowy na św.Ducha w Gdańsku, na Kartuskiej Buga Sport, W Gdyni Żuchliński, w Sopocie jest fajny chyba na dworcowej czy jakoś tak..
go sport jest na matarni ? decathlon odpada na stronie nie ma interesujących mnie kasków chciałabym uvexa albo alpinę , dzięki za info :)
Go sport jest w realu na osowej,a na Matarni jest exisport
kaski Uvexu są w e-sklepie Intersportu - stacjonarnie w Galerii Bałtyckiej lub Madisonie
Kupilam dla syna 1,5 roku, kask na Sw Ducha w Gdansku
uvexa masz w intersporcie. w fajnej promocji - okulary dziecięce gratis (niby normalnie kosztują prawie 200 zeta)
na Morenie w "MK Bike" mają kaski Specialized (149 zł):
http://www.dobrerowery.com/?cPath=412_420

na Chełmie w sklepie 'Rowersi" mają takie Kellysa po 81,90 zł:
http://allegro.pl/kask-kellys-buggie-in-mold-xs-s-48-52cm-kurier-0zl-i2357065462.html

a Buga na Kartuskiej kiedyś miała kaski Authora, co mają - teraz nie wiem
ja ostatnio znalazłam fajny sklep Global-l w Katowicach(mają też sklep internetowy). Mają tam kaski za małe pieniądze np firmy uvex..wiem, że to jest dobra firma bo moja siostra trenuje jeździectwo i ma toczek tego producenta..ja kupiłam tam kask za 150 zł, fakt nie miał oryginalnego zapakowania, bo pewnie z wystawy, ale po za tym był nie używany...trzeba by wejść na ich stronę i sprawdzić czy mają takie małe rozmiary

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry