Widok
ja też szukam i chętni się dowiem bo trafiam na same nie gęste :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Ja robie sama ze zwyklej czekolady. Kupuje wlidlu najtansza czekolade gorzka(mleczna wychodzi za slodka) chyba za 90groszy, roztapiam ja na lyzce maselka, na bardzo wolnym ogniu, jak juz troszke sie roztopi to dodaje troche mleka i troche smietanki i zostawiam na wolnym ogniu zeby sie do konca rozpuscila. Nawet z gorzkiej wychodzi bardzo slodka. Jesli chcesz zeby byla gestsza dodaj wiecej smietanki niz mleka, albo smietanke 30%, ja dodaje 18%. WYchodzi pyszna;)
W ciąży miałam takie jazdy na czekoladę z z GB, że niemal codziennie tam jeździłam ;)
W końcu moja corka zrobiła mi niespodziankę, kupiła czekoladę, rozpuściła z mlekiem. Pychota taka, że chyba zaraz polecę po czekoladę :)
W końcu moja corka zrobiła mi niespodziankę, kupiła czekoladę, rozpuściła z mlekiem. Pychota taka, że chyba zaraz polecę po czekoladę :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
dla mnie bezkonkurencyjna jest najtańsza czekolada Galaxy. Nie wiem czy można ją kupić w Polsce. Dostawałam ją z UK (kupowana za 1Ł w Tesco).
My rozpuszczaliśmy 4 czubate łyżeczki w szklance ciepłego mleka - nawet pianka sama się robiła.
Próbowałam różnych czekolad w różnych kawiarenkach, nie znalazłam żadnej równie smacznej...
[/url]
[/url]
My rozpuszczaliśmy 4 czubate łyżeczki w szklance ciepłego mleka - nawet pianka sama się robiła.
Próbowałam różnych czekolad w różnych kawiarenkach, nie znalazłam żadnej równie smacznej...