Widok

gdzie kupię koszulę do karmienia i porodu po rozsądnych cenach?

Kupię Temat dostępny też na forum:
jak wyżej może ktoś ma do sprzedania nowe?
rozmiar s/m
ewulka6@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w chrobrym (byłe nomi przy hallera) widziałam, babka miała spory wybór
imageimage
targ na zaspie miedzy kolejka a wiaduktem
tam maja tanie ok 15 zł
promo maja teraz chyba
ja u nich kupoilam
do porodu lepiej swojej koszuli nie bierz, szkoda. Ja do porodu miałam szpitalne i w dodatku przebierały mnie 2 razy bo byłam cała pokrwawiona jak rzeźnik, szkoda nowej ładnej koszuli do porodu. A w szpitalu też lepiej chodzić w szpitalnych albo w jakiejś swojej gorszej, bo upaćka sie natychmiastowo
to zalezy
ja nieufafralam swojej mocno - prawie wcale
a male plamy zeszly idealnie :)
Ewciak, gdybyś miała ochotę mam dwie koszulki używane tylko po 1 dniu w szpitalu - nadają się do karmienia i porodu również. Wyglądają jak nowe. Jedna jest różowa, druga zielona. Chętnie się ich pozbędę, bo niepotrzebnie zalegają w szafie. Cena do negocjacji:-) Gdybyś miała ochotę to zdjęcia wyślę na maila.
pewnie Mrówka wyślij:)
a ja bede miala znowu cesarke, i pamietam ze mialam swoja i nawet nie zaproponowali mi szpitalna, dlatgo chce kupic jakies tansze bo wiem ze to na pare razy
Ewciak, wysłałam zdjęcia na maila. Na metce różowej nie ma rozmiaru, na zielonej jest rozmiar M - jak nosisz s/m, to na pewno będą dobre. Rzeczywiście, ciężko kupić coś tanio i jeszcze żeby jakoś wyglądało:-) A jak ma być do karmienia, to ceny szybują do 50 zł.
w tunelu pod dworcem głównym w Gdańsku kolo Empiku sa takie stoiska z piżamami i tam na pewno dostaniesz, zreszta sama tam kupowalam koszule do karmienia.
do porodu nie warto brac ładnej koszuli. Najlepiej wez poprostu jakas stara koszulke męza taka dłuza i juz :d a do karmienia kupowałam na allegro :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

białe blaty w kuchni (41 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

do góry