Widok

gdzie kupię sztuczną choinke

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
w gdansku ,oprocz tesco .widzial ktos w cerfurze moze?taka okolo 1,2m-1,5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
we wszystkich marketach budowlanych
sory ale podczepie sie pod temat bo tez szukam ale mam pytanie czy ktos zna ta firme?

http://www.e-choinki.pl
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
udalo mi sir dzis kupic choinke! wczoraj bylam w Rumi we wszystkich marketach budowlanych ale tam ceny.... masakryczne od 250 w gore :/ a dzis idac sobie pooglądac na rynku w Chyloni co jest ciekawego wpadlam na swietne stoisko, kupiłam choinke 2,20m za 100 zl
image
image
my wypatrzyliśmy w Tesco choinkę - małą, chyba 70-80cm(czy jakoś tak) :) bardzo ładna, gęsta, długie igły :) kosztowała 69,99 albo 79,99zł - nie pamiętam dokładnie ;) w każdym razie wg mnie 70(czyli obie opcje możliwe)

tego samego dnia pojechaliśmy do Auchana - a tam identyczne choinki, w 3 kolorach do wyboru po 39,99zł :)))) dobrze, że w Tesco wstrzymaliśmy się od zakupu ;)
w Ikei jest choinka ok.150 cm mierzy koszt 150 zł , ale żeby wiedzieć że to sztuczne trzeba po dotykać jak uda mi się ją znaleść na stronie to wkleję
w Ikei jest choinka ok.150 cm mierzy koszt 150 zł , ale żeby wiedzieć że to sztuczne trzeba po dotykać http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20209329/ w realu wygląda dużo lepiej
kupilam za 22 zl 90 cm:)
a ja chyba sprzedam ta moja bo za duza jest jednak :P
image
image
my bardzo ladna kupilismy rok temu na allegro.Dyza,gesta i dosyc tania.Dlugie igly,a nie jakis drapak:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
centrum hurtowe renk

Sa obecnie jakieś dobre promocje?

Polecam zerknąć na https://yourhomestory.com.pl/dodatki/boze-narodzenie/sztuczne-choinki. W tym roku postanowiłem zamówić choinkę przez internet. Szkoda mi czasu na jeżdżenie po okolicznych sklepach i szukanie choinki. Dekoracje posiadamy z lat ubiegłych. Wolę pieniądze przeznaczyć dla potrzebujących niż kupować nowe dekoracje co roku. Chociaż moja żona zawsze jakąś 1 lub 2 dodatki znajdzie na wyprzedaży i kupi do domu. Z pewnością choinka sztuczna wystarczy mi na kilka świąt Bożego Narodzenia i będzie bardzo ładnie wyglądała w naszym domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry